Torty

Data: 30.07.2020 godz. 17:00

Czas trwania: 3-4 h

Wolne miejsca: 3

Cena: 210 zł    cena zawiera →

Menu:

Tort czekoladowy z wiśnią

Tort kokosowy na biszkopcie bezglutenowym


Tort to niekwestionowany król wśród wypieków. Jego przygotowanie wymaga nieco pracy i czasu, ale efekt w postaci pysznego deseru składającego się z puszystego biszkoptu i aksamitnego kremu nie ma sobie równych. Warto poznać podstawowe techniki przygotowywania tortów, by zachwycić swoich gości nie tylko domowym smakiem, ale i piękną dekoracją.

Tym razem mamy dla Was zupełnie nowe propozycje, różnież bez glutenu.

Praca w dwuosobowych grupach. Każda grupa wykona 1 tort z każdego rodzaju.


INFORMACJE SZCZEGÓŁOWE:
Zapisy: kontakt@przystanek11.pl
Po wysłaniu zgłoszenia na powyższy adres mailowy nastąpi mailowe potwierdzenie uczestnictwa, w którym zostaną przesłane informacje o koniecznej wpłacie za udział.


Prowadzący: Kamil Zdziebłowski

Cukiernik z zawodu, lecz przede wszystkim z pasji. Niekwestionowany miłośnik orzechów, pistacji i malin. Zwolennik tradycyjnych smaków w nowoczesnych formach i wielbiciel awangardowych połączeń w zestawach klasycznych. Specjalizuje się w dekoracji tortów. W życiu nie boi się nowych wyzwań i wciąż wyznacza sobie nowe cele. Zaangażowany w pracę i ludzi, kocha spędzać czas na łonie natury. Prywatnie interesuje się behawiorystką… więcej ►

Pozostałe warsztaty

Kuchnia gruzińska

Chinkali, Chaczapuri i inne specjały kuchni gruzińskiej czekają…

Sushi dla początkujących

Zapraszamy na spotkanie z Japonią. 

Marzysz, żeby opanować sztukę…

Kuchnia tajska basic

W egzotycznej kuchni tajskiej łatwo się zakochać!

W zależności…

Pieczywo na naturalnym zakwasie

Na warsztacie odkryjemy przed Wami tajniki dobrego chleba…

Prowadzący