Tort czekoladowy z wiśnią
Tort kokosowy na biszkopcie bezglutenowym
INFORMACJE SZCZEGÓŁOWE:
Zapisy: kontakt@przystanek11.pl
Po wysłaniu zgłoszenia na powyższy adres mailowy nastąpi mailowe potwierdzenie uczestnictwa, w którym zostaną przesłane informacje o koniecznej wpłacie za udział.
Tort to niekwestionowany król wśród wypieków. Jego przygotowanie wymaga nieco pracy i czasu, ale efekt w postaci pysznego deseru składającego się z puszystego biszkoptu i aksamitnego kremu nie ma sobie równych. Warto poznać podstawowe techniki przygotowywania tortów, by zachwycić swoich gości nie tylko domowym smakiem, ale i piękną dekoracją.
Tym razem mamy dla Was zupełnie nowe propozycje, różnież bez glutenu.
Praca w dwuosobowych grupach. Każda grupa wykona 1 tort z każdego rodzaju.
Cukiernik z zawodu, lecz przede wszystkim z pasji. Niekwestionowany miłośnik orzechów, pistacji i malin. Zwolennik tradycyjnych smaków w nowoczesnych formach i wielbiciel awangardowych połączeń w zestawach klasycznych. Specjalizuje się w dekoracji tortów. W życiu nie boi się nowych wyzwań i wciąż wyznacza sobie nowe cele. Zaangażowany w pracę i ludzi, kocha spędzać czas na łonie natury. Prywatnie interesuje się behawiorystką…