Carlo Bognolo - foto

Carlo Bognolo

Szef kuchni w restauracji La Tavola w Katowicach. Pochodzi z Wenecji, wychowywał się w Piemoncie. Tam kończył szkołę gastronomiczną. Swoją 36-letnią karierę rozpoczął w małych rodzinnych trattoriach i tawernach, jako pomocnik znanych szefów kuchni. Pracę kontynuował w restauracjach nagradzanych gwiazdkami Michelin oraz Gault&Millau. Jest członkiem Włoskiej Federacji Szefów Kuchni FIC. Współpracuje z Chef Team w Wenecji.
Zapiszcie się na warsztaty i poznajcie szefa Carlo osobiście.

Prowadzi warsztaty:

Pozostałe warsztaty

Kuchnia meksykańska bez glutenu

Hola, Amigos Smakosze! 

Czy Twoje kubki smakowe pragną fiesta,…

Sushi dla początkujących

Zapraszamy na spotkanie z Japonią. 

 Marzysz, żeby opanować sztukę…

Dzień Matki - warsztaty dla dzieci…

Przed nami wyjątkowy dzień - Dzień Mamy. Zapraszamy…

Pizza Maestro z Nico Palladini

WARSZTATY KUCHNI WŁOSKIEJ: "Pizza Party" powtórka Waszego ulubionego…