Carlo Bognolo - foto

Carlo Bognolo

Szef kuchni w restauracji La Tavola w Katowicach. Pochodzi z Wenecji, wychowywał się w Piemoncie. Tam kończył szkołę gastronomiczną. Swoją 36-letnią karierę rozpoczął w małych rodzinnych trattoriach i tawernach, jako pomocnik znanych szefów kuchni. Pracę kontynuował w restauracjach nagradzanych gwiazdkami Michelin oraz Gault&Millau. Jest członkiem Włoskiej Federacji Szefów Kuchni FIC. Współpracuje z Chef Team w Wenecji.
Zapiszcie się na warsztaty i poznajcie szefa Carlo osobiście.

Prowadzi warsztaty:

Kuchnia włoska pt. Kulinarny rejs po Wenecji

Pozostałe warsztaty

Akademia gotowania dla dzieci 7-13 lat…

Charakterystyczna kuchnia meksykańska dla dzieci już niedługo w…

Steki

Sezonowanie wołowiny … Brzmi tajemniczo? No tak. Do…

Event firmowy - wolny termin

Grzane wino i zapach pierników - czy to…

Akademia gotowania dla dzieci 8-13 lat…

Jak co roku będą pierniki! Dużo pierników,…