Krzysztof Polok - foto

Krzysztof Polok

Chef z ponad 20 letnim doświadczeniem, pasjonat gotowania i nowych kompozycji na talerzu. Interesują go niespotykane kombinacje kształtu, smaku i koloru oraz reakcje ludzi na te nietypowe zestawienia. Założył firmę Colorfood i bawi się w czarodzieja. 

Prowadzi warsztaty:

Warsztaty kuchni molekularnej dla dzieci 6-13 lat

Pozostałe warsztaty

Kuchnia meksykańska

HOLA Señors y Señoras!!!

Kuchnia meksykańska znana jest i…

Pizza Party z Karlito’s Way

WARSZTATY KUCHNI WŁOSKIEJ: "Pizza Party" powtórka Waszego ulubionego…

Warsztaty kuchni molekularnej dla dzieci 6-13…

Zapraszamy Cię na niezwykłe warsztaty kuchni molekularnej. Zaczniemy…

Sushi dla początkujących

Zapraszamy na spotkanie z Japonią. Opowiemy o historii…