Adrian Malon - foto

Adrian Malon

Sushi master. Współpracuje z Sushi Arigato, z najstarszym sushi barem w Gliwicach.

A co mówi o sobie? - “Jak odkrywać świat? Najlepiej krok po kroku, tak było ze mną. Stopniowo zacząłem odkrywać swoje powołanie pracując z najlepszymi sushi masterami w różnych częściach świata. Z czasem gotowanie stało się moją pasją, a świat smaków ważną częścią mojego życia.

Czy kucharza można nazwać artystą? Według mnie tak. Nie znam sztuki, która w równym stopniu angażuje wszystkie ludzkie zmysły, dlatego zachęcam do eksperymentów kulinarnych kuchni japońskiej, które tworzę z pasją! “

 

Prywatnie pasjonat skutecznej nauki i rozwoju osobistego. Od wielu lat związany z szeroko pojętym designem.

Prowadzi warsztaty:

Sushi dla początkujących

Pozostałe warsztaty

Kuchnia meksykańska bez glutenu

Hola, Amigos Smakosze! 

Czy Twoje kubki smakowe pragną fiesta,…

Sushi dla początkujących

Zapraszamy na spotkanie z Japonią. 

 Marzysz, żeby opanować sztukę…

Dzień Matki - warsztaty dla dzieci…

Przed nami wyjątkowy dzień - Dzień Mamy. Zapraszamy…

Pizza Maestro z Nico Palladini

WARSZTATY KUCHNI WŁOSKIEJ: "Pizza Party" powtórka Waszego ulubionego…