Kamil  Zdziebłowski - foto

Kamil Zdziebłowski

Cukiernik z zawodu, lecz przede wszystkim z pasji. Niekwestionowany miłośnik orzechów, pistacji i malin. Zwolennik tradycyjnych smaków w nowoczesnych formach i wielbiciel awangardowych połączeń w zestawach klasycznych. Specjalizuje się w dekoracji tortów. W życiu nie boi się nowych wyzwań i wciąż wyznacza sobie nowe cele. Zaangażowany w pracę i ludzi, kocha spędzać czas na łonie natury. Prywatnie interesuje się behawiorystką zwierząt, a w wolnych chwilach jeździ na rolkach lub łyżwach.

Prowadzi warsztaty:

Makaroniki o intensywnym kolorze

Pozostałe warsztaty

Kuchnia gruzińska

Chinkali, Chaczapuri i inne specjały kuchni gruzińskiej czekają…

WARSZTATY KUCHNI WŁOSKIEJ: Pistacjowe smaki Italii

Kochasz pistacje? A czy wiesz, że we włoskiej…

Kuchnia koreańska

Zapraszamy Cię na koreańską ucztę. 

Najpierw ugotujemy jedno z…

Kuchnia tajska basic

W egzotycznej kuchni tajskiej łatwo się zakochać!

W zależności…