Krzysztof Omyła  - foto

Krzysztof Omyła

Z zawodu chemik bioanalityk, ukończył studia na Politechnice Śląskiej, z pasji kucharz. Obecnie pracuje w restauracji U Kelnerów w Zabrzu. Uwielbia przygotowywać makarony i risotta które są podstawą kuchni włoskiej. Inspiruje się podróżami, czasopismami i książkami kulinarnym.

Przygotuje dla Was tradycyjne dania kuchni włoskiej w autorskim wydaniu, które komponuje w włoskiej restauracji, gdzie menu zmienia się sezonowo, a do każdego serwowanego dania wkładany jest ogrom pracy, począwszy od przygotowywania własnych makaronów kończąc na deserach.

Prowadzi warsztaty:

Pozostałe warsztaty

Czekolady i praliny - będzie czekolada…

Ten warsztat jest na CZEKO-FANÓW! 

Odkryj z nami tajemnicę…

Makaroniki - nowe smaki

Beza migdałowa i rozpływające się w ustach kremowe…

Pieczenie i dekorowanie tortu w stylu…

Dekorowanie tortu to jeden z najbardziej skomplikowanych elementów…

Domowa pizza – 3 rodzaje

Jeżeli chcesz się dowiedzieć jak upiec pizzę w…