Krzysztof Omyła  - foto

Krzysztof Omyła

Z zawodu chemik bioanalityk, ukończył studia na Politechnice Śląskiej, z pasji kucharz. Obecnie pracuje w restauracji U Kelnerów w Zabrzu. Uwielbia przygotowywać makarony i risotta które są podstawą kuchni włoskiej. Inspiruje się podróżami, czasopismami i książkami kulinarnym.

Przygotuje dla Was tradycyjne dania kuchni włoskiej w autorskim wydaniu, które komponuje w włoskiej restauracji, gdzie menu zmienia się sezonowo, a do każdego serwowanego dania wkładany jest ogrom pracy, począwszy od przygotowywania własnych makaronów kończąc na deserach.

Prowadzi warsztaty:

Pozostałe warsztaty

Kuchnia meksykańska

HOLA Señors y Señoras!!!

Kuchnia meksykańska znana jest i…

Pizza Party z Karlito’s Way

WARSZTATY KUCHNI WŁOSKIEJ: "Pizza Party" powtórka Waszego ulubionego…

Warsztaty kuchni molekularnej dla dzieci 6-13…

Zapraszamy Cię na niezwykłe warsztaty kuchni molekularnej. Zaczniemy…

Sushi dla początkujących

Zapraszamy na spotkanie z Japonią. Opowiemy o historii…