Krzysztof Omyła  - foto

Krzysztof Omyła

Z zawodu chemik bioanalityk, ukończył studia na Politechnice Śląskiej, z pasji kucharz. Obecnie pracuje w restauracji U Kelnerów w Zabrzu. Uwielbia przygotowywać makarony i risotta które są podstawą kuchni włoskiej. Inspiruje się podróżami, czasopismami i książkami kulinarnym.

Przygotuje dla Was tradycyjne dania kuchni włoskiej w autorskim wydaniu, które komponuje w włoskiej restauracji, gdzie menu zmienia się sezonowo, a do każdego serwowanego dania wkładany jest ogrom pracy, począwszy od przygotowywania własnych makaronów kończąc na deserach.

Prowadzi warsztaty:

Pozostałe warsztaty

Pieczywo na naturalnym zakwasie

Na warsztacie odkryjemy przed Wami tajniki dobrego chleba…

Kuchnia włoska pt. Kulinarny rejs po…

Zapraszamy na wyjątkowe warsztaty kulinarne, podczas których pod…

Steki

Sezonowanie wołowiny … Brzmi tajemniczo? No tak. Do…

Kuchnia gruzińska

Chinkali, Chaczapuri i inne specjały kuchni gruzińskiej czekają…