Krzysztof Omyła  - foto

Krzysztof Omyła

Z zawodu chemik bioanalityk, ukończył studia na Politechnice Śląskiej, z pasji kucharz. Obecnie pracuje w restauracji U Kelnerów w Zabrzu. Uwielbia przygotowywać makarony i risotta które są podstawą kuchni włoskiej. Inspiruje się podróżami, czasopismami i książkami kulinarnym.

Przygotuje dla Was tradycyjne dania kuchni włoskiej w autorskim wydaniu, które komponuje w włoskiej restauracji, gdzie menu zmienia się sezonowo, a do każdego serwowanego dania wkładany jest ogrom pracy, począwszy od przygotowywania własnych makaronów kończąc na deserach.

Prowadzi warsztaty:

Pozostałe warsztaty

Kuchnia gruzińska

Chinkali, Chaczapuri i inne specjały kuchni gruzińskiej czekają…

Kuchnia tajska basic

W egzotycznej kuchni tajskiej łatwo się zakochać!

W zależności…

Czekolady i praliny - będzie czekolada…

Ten warsztat jest na CZEKO-FANÓW! 

Odkryj z nami tajemnicę…

Makaroniki o intensywnym kolorze

Makaroniki - to małe, francuskie ciasteczka ze wspaniałym…