Pavlova i inne wypieki z ciasta bezowego

Data: 25.07.2020 godz. 17:00

Czas trwania: 3-4 h

Wolne miejsca: 6

Cena: 210 zł    cena zawiera →

Menu:

Pavlova – śmietana i owoce

Beza ze słonymi krakersami i orzechami

Lemon Curd


W czym tkwi sekret ciasta bezowego? Dobrze dobrane proporcje, czy raczej długie ubijanie białek? Czy potrafisz go upiec tak, by był chrupki z zewnątrz, a w połączeniu z puszystą bitą śmietaną oraz kwaśnymi owocami stanowił niezapomniany smak?

Beza. Wszyscy ją lubią, zawsze wygląda tak świeżo i odświętnie. Bezy, beziki, ciasta bezowe, Pavlova….. Przekonamy Was, że pieczenie jej nie jest trudne.


INFORMACJE SZCZEGÓŁOWE:
Zapisy: kontakt@przystanek11.pl
Po wysłaniu zgłoszenia na powyższy adres mailowy nastąpi mailowe potwierdzenie uczestnictwa, w którym zostaną przesłane informacje o koniecznej wpłacie za udział.


Prowadzący: Katarzyna Popieluch

„Cukiernikiem zostałam po 40-tce:):) zaczynając od cupcaków i muffinów. Później przyszedł czas na większe ciasta…....Moja warsztatowa cukiernia to miejsce, w którym wymyślam, wyszukuję i wypiekam kolejne słodkości. Tam odpoczywam.Lubię to moje słodkie hobby i cieszą mnie moi zadowoleni klienci, którzy często wracają z kolejnymi zamówieniami”. więcej ►

Pozostałe warsztaty

Kuchnia gruzińska

Chinkali, Chaczapuri i inne specjały kuchni gruzińskiej czekają…

Sushi dla początkujących

Zapraszamy na spotkanie z Japonią. 

Marzysz, żeby opanować sztukę…

Kuchnia tajska basic

W egzotycznej kuchni tajskiej łatwo się zakochać!

W zależności…

Pieczywo na naturalnym zakwasie

Na warsztacie odkryjemy przed Wami tajniki dobrego chleba…

Prowadzący