Pavlova – śmietana i owoce
Beza ze słonymi krakersami i orzechami
Lemon Curd
W czym tkwi sekret ciasta bezowego? Dobrze dobrane proporcje, czy raczej długie ubijanie białek? Czy potrafisz go upiec tak, by był chrupki z zewnątrz, a w połączeniu z puszystą bitą śmietaną oraz kwaśnymi owocami stanowił niezapomniany smak?
Beza. Wszyscy ją lubią, zawsze wygląda tak świeżo i odświętnie. Bezy, beziki, ciasta bezowe, Pavlova….. Przekonamy Was, że pieczenie jej nie jest trudne.
INFORMACJE SZCZEGÓŁOWE:
Zapisy: kontakt@przystanek11.pl
Po wysłaniu zgłoszenia na powyższy adres mailowy nastąpi mailowe potwierdzenie uczestnictwa, w którym zostaną przesłane informacje o koniecznej wpłacie za udział.
„Cukiernikiem zostałam po 40-tce:):) zaczynając od cupcaków i muffinów. Później przyszedł czas na większe ciasta…....Moja warsztatowa cukiernia to miejsce, w którym wymyślam, wyszukuję i wypiekam kolejne słodkości. Tam odpoczywam.Lubię to moje słodkie hobby i cieszą mnie moi zadowoleni klienci, którzy często wracają z kolejnymi zamówieniami”. więcej ►
Chinkali, Chaczapuri i inne specjały kuchni gruzińskiej czekają…
Na warsztacie odkryjemy przed Wami tajniki dobrego chleba…