Michał Kopeć - foto

Michał Kopeć

Znawca prosecco, ale również piwa, cydru i innych trunków musujących. Od 20 lat prowadzi szkolenia, pokazy oraz kursy kiperskie dla firm czy restauracji. Promotor kultury degustacji. Autor wielu publikacji. Prowadzi kanał Browarnicy. Międzynarodowy sędzia BJCP z certyfikatem WSET. Domowy piwowar, winiarz i cydrownik.
Na co dzień pracuje w Muzeum Piwa oraz współpracuje z Muzeum Fabryka Wódki. Od 2004 roku prowadzi warsztaty oraz oprowadza wycieczki w języku angielskim, a nawet w gwarze śląskiej.

Prowadzi warsztaty:

Pozostałe warsztaty

Kuchnia koreańska

Zapraszamy Cię na koreańską ucztę. 

Najpierw ugotujemy jedno z…

Kuchnia włoska pt. Kulinarny rejs po…

Zapraszamy na wyjątkowe warsztaty kulinarne, podczas których pod…

Pieczywo na naturalnym zakwasie

Na warsztacie odkryjemy przed Wami tajniki dobrego chleba…

Kuchnia Maroka

Marokańskie specjały wspaniale odzwierciedlają ogromne bogactwo kulturowe i…