Sushi dla początkujących



Data: 14.07.2020 godz. 17:00


Czas trwania: 3 h


Wolne miejsca: 6


Cena: 220/ osoba zł    cena zawiera →


Menu:

hosomaki

futomaki

uromaki

nigiri


INFORMACJE SZCZEGÓŁOWE:
Zapisy: kontakt@przystanek11.pl
Po wysłaniu zgłoszenia na powyższy adres mailowy nastąpi mailowe potwierdzenie uczestnictwa, w którym zostaną przesłane informacje o koniecznej wpłacie za udział.

Zapraszamy na spotkanie z Japonią. Opowiemy o historii sushi, niezbędnych narzędziach i akcesoriach potrzebnych do jego tworzenia oraz jak ugotować ryż i dobrać odpowiednie składniki.





Prowadzący:
Bartłomiej Kozioł

Kucharz z zawodu. Doświadczony sushi master z ponad 10 letnim doświadczeniem w Polsce i za granicą . Miłośnik kuchni azjatyckiej. W życiu prywatnym wielki pasjonat dobrego jedzenia oraz pszczelarstwa. Od 10 lat pracuje w najstarszym i najlepszym sushi barze w Gliwicach - Arigato.

więcej ►