Łukasz Lenard - foto

Łukasz Lenard

Pasjonat chleba, piekarz i współpracownik katowickiej piekarni rzemieślniczej Wolny Chleb.

Przez lata wypracowywał swoje receptury piekąc w domu dla rodziny, przyjaciół i sąsiadów. W końcu zdecydował się na kolejny krok i stworzył małą rzemieślniczą piekarnię.

Prowadzi warsztaty:

Pieczywo na naturalnym zakwasie
Pieczywo na zaczynach drożdżowych
Domowa pizza – 3 rodzaje

Pozostałe warsztaty

Kuchnia gruzińska

Chinkali, Chaczapuri i inne specjały kuchni gruzińskiej czekają…

Sushi dla początkujących

Zapraszamy na spotkanie z Japonią. 

Marzysz, żeby opanować sztukę…

Kuchnia tajska basic

W egzotycznej kuchni tajskiej łatwo się zakochać!

W zależności…

Pieczywo na naturalnym zakwasie

Na warsztacie odkryjemy przed Wami tajniki dobrego chleba…