Łukasz Lenard - foto

Łukasz Lenard

Pasjonat chleba, piekarz i współpracownik katowickiej piekarni rzemieślniczej Wolny Chleb.

Przez lata wypracowywał swoje receptury piekąc w domu dla rodziny, przyjaciół i sąsiadów. W końcu zdecydował się na kolejny krok i stworzył małą rzemieślniczą piekarnię.

Prowadzi warsztaty:

Domowa pizza – 3 rodzaje
Pieczywo na naturalnym zakwasie
Pieczywo na zaczynach drożdżowych

Pozostałe warsztaty

Kuchnia tajska basic

W egzotycznej kuchni tajskiej łatwo się zakochać!

W zależności…

Makaroniki o intensywnym kolorze

Makaroniki - to małe, francuskie ciasteczka ze wspaniałym…

Kuchnia gruzińska

Chinkali, Chaczapuri i inne specjały kuchni gruzińskiej czekają…

Kuchnia tajska basic

W egzotycznej kuchni tajskiej łatwo się zakochać!

W zależności…