Finalistka V edycji MASTERCHEF.
Żona, córka, mama dwójki wspaniałych dzieciaczków. Kobieta pracująca, która żadnej pracy się nie boi. Gotuje z pasji dla pasji i z pasją od najmłodszych lat. Miłośniczka kuchni włoskiej, francuskiej i południowo-amerykańskiej.
Właścicielka bloga przestrzenkavy na którym dzieli się swoimi wariacjami kuchennym. Dzieciństwo spędziła w podróży między Śląskiem i Podhalem, dlatego jest temperamentna i uparta, że hej. Te cechy pozwoliły jej przezwyciężyć wszelkie trudności w programie. Umiejętności kulinarne Ani podbiły podniebienia wybitnych
Szefów Kuchni - Michel Roux Junior, Benny Masekwameng oraz Harry Sasson. Bezustannie szuka nowych smaków i doskonali swój warsztat. Odwiedziła słynne Le Cordon Blue w Paryżu oraz niezliczoną ilość targów, restauracji i bistro w różnych zakątkach świata.
Prowadzi warsztaty:
Charakterystyczna kuchnia meksykańska dla dzieci już niedługo w…
Sezonowanie wołowiny … Brzmi tajemniczo? No tak. Do…
Grzane wino i zapach pierników - czy to…
Jak co roku będą pierniki! Dużo pierników,…