Grecka baklawa z papieru ryżowego
Sernik z brzoskwiniami na spodzie jaglanym
Czekoladowa rolada z kremem cytrynowym
Słodki chlebek z rodzynkami
Wypieki z mąk pozbawionych glutenu też mogą być pyszne! Na tym warsztacie udowodnimy Wam, że pieczywo, ciasta oraz desery bez mąki pszennej są również smaczne i bardzo zdrowe.
Zamienimy studio kulinarne w cukiernio-piekarnię i wyczarujecie w nim domowe wypieki, które na stałe zagoszczą na Waszym stole!
INFORMACJE SZCZEGÓŁOWE:
Zapisy: kontakt@przystanek11.pl
Po wysłaniu zgłoszenia na powyższy adres mailowy nastąpi mailowe potwierdzenie uczestnictwa, w którym zostaną przesłane informacje o koniecznej wpłacie za udział.
Kucharz i trener w gastronomii. Uczy zawodowców oraz amatorów jak gotować inaczej i ciekawiej. Finalistka Hell`s Kitchen Polska. Skończyła międzynarodowe kursy kulinarny min. we Włoszech w ICI (Italina Culinary Institute) oraz liczne kursy w Polsce. Prowadzi warsztaty kulinarne oraz pokazy gotowania na terenie całej Polski. Zajmuje się fotografią kulinarną i współpracuje z magazynami o tematyce kulinarno-podróżniczej. Wydała samodzielnie swoją autorską książkę… więcej ►
Chinkali, Chaczapuri i inne specjały kuchni gruzińskiej czekają…
Na warsztacie odkryjemy przed Wami tajniki dobrego chleba…