Bezglutenowe wypieki na słodko



Data: 29.10.2020 godz. 17:00


Czas trwania: 3-4 h


Wolne miejsca: 12


Cena: 220 zł    cena zawiera →


Menu:

Grecka baklawa z papieru ryżowego

Sernik z brzoskwiniami na spodzie jaglanym

Czekoladowa rolada z kremem cytrynowym

Słodki chlebek z rodzynkami


INFORMACJE SZCZEGÓŁOWE:
Zapisy: kontakt@przystanek11.pl
Po wysłaniu zgłoszenia na powyższy adres mailowy nastąpi mailowe potwierdzenie uczestnictwa, w którym zostaną przesłane informacje o koniecznej wpłacie za udział.

Wypieki z mąk pozbawionych glutenu też mogą być pyszne! Na tym warsztacie udowodnimy Wam, że pieczywo, ciasta oraz desery bez mąki pszennej są również smaczne i bardzo zdrowe.

Zamienimy studio kulinarne w cukiernio-piekarnię i wyczarujecie w nim domowe wypieki, które na stałe zagoszczą na Waszym stole!





Prowadzący:
Agnieszka Jasińska

Pasjonatka zdrowej i aromatycznej kuchni, która udowadnia, że warto podążać za marzeniami. Miłośniczka słodkości i deserów, która przedstawia oczywiste składniki w nowoczesnym i smacznym wydaniu. Bazuje na świeżych i sezonowych składnikach, bo uważa, że w nich jest to co w smaku jest najważniejsze. Uczestniczka zagranicznych kursów kulinarnych, gdzie pod czujnym okiem mistrzów kuchni szlifowała kunszt tradycyjnych zagranicznych… więcej ►