Bezglutenowe wypieki na słodko

Data: 29.09.2020 godz. 17:00

Czas trwania: 3-4 h

Wolne miejsca: 10

Cena: 220 zł    cena zawiera →

Menu:

Grecka baklawa z papieru ryżowego

Sernik z brzoskwiniami na spodzie jaglanym

Czekoladowa rolada z kremem cytrynowym

Słodki chlebek z rodzynkami


Wypieki z mąk pozbawionych glutenu też mogą być pyszne! Na tym warsztacie udowodnimy Wam, że pieczywo, ciasta oraz desery bez mąki pszennej są również smaczne i bardzo zdrowe.

Zamienimy studio kulinarne w cukiernio-piekarnię i wyczarujecie w nim domowe wypieki, które na stałe zagoszczą na Waszym stole!


INFORMACJE SZCZEGÓŁOWE:
Zapisy: kontakt@przystanek11.pl
Po wysłaniu zgłoszenia na powyższy adres mailowy nastąpi mailowe potwierdzenie uczestnictwa, w którym zostaną przesłane informacje o koniecznej wpłacie za udział.


Prowadzący: Agnieszka Jasińska

Kucharz i trener w gastronomii. Uczy zawodowców oraz amatorów jak gotować inaczej i ciekawiej. Finalistka Hell`s Kitchen Polska. Skończyła międzynarodowe kursy kulinarny min. we Włoszech w ICI (Italina Culinary Institute) oraz liczne kursy w Polsce. Prowadzi warsztaty kulinarne oraz pokazy gotowania na terenie całej Polski. Zajmuje się fotografią kulinarną i współpracuje z magazynami o tematyce kulinarno-podróżniczej. Wydała samodzielnie swoją autorską książkę… więcej ►

Pozostałe warsztaty

Kuchnia gruzińska

Chinkali, Chaczapuri i inne specjały kuchni gruzińskiej czekają…

Sushi dla początkujących

Zapraszamy na spotkanie z Japonią. 

Marzysz, żeby opanować sztukę…

Kuchnia tajska basic

W egzotycznej kuchni tajskiej łatwo się zakochać!

W zależności…

Pieczywo na naturalnym zakwasie

Na warsztacie odkryjemy przed Wami tajniki dobrego chleba…

Prowadzący