Kuchnia włoska – warsztaty z Alicją z Wegan Nerd

Data: 18.02.2023 godz. 10:00

Czas trwania: 3-4 h

Wolne miejsca: 0

Cena: 300 zł    cena zawiera →

Menu:

Focaccia z pieczonym burakiem i oliwą pietruszkową

Domowy makaron semolinowy z dodatkiem kurkumy

Ravioli z ziemniakami  i dynią w sosie z oliwy i szałwii

Robolita- potrawka z fasolą i jarmużem

Sycylijska sałatka z pomarańczy z cebulą

Torta di mele vegano- placek z jabłkami 


Czy Włochy to kraj przyjazny weganom? Jeżeli chcecie się przekonać – zapraszamy na warsztaty. Włochy to ulubiony kraj Alicji, często tam jeździ. Na warsztatach kulinarnych wspólnie zrobimy makaron, ravioli nie zabraknie sałatki i focacci. No i deser musi być – placek z jabłkami. 

ZAPRASZAMY !!!!


INFORMACJE SZCZEGÓŁOWE:
Zapisy: kontakt@przystanek11.pl
Po wysłaniu zgłoszenia na powyższy adres mailowy nastąpi mailowe potwierdzenie uczestnictwa, w którym zostaną przesłane informacje o koniecznej wpłacie za udział.


Pozostałe warsztaty

Kuchnia koreańska

Zapraszamy Cię na koreańską ucztę. 

Najpierw ugotujemy jedno z…

Kuchnia tajska basic

W egzotycznej kuchni tajskiej łatwo się zakochać!

W zależności…

Makaroniki o intensywnym kolorze

Makaroniki - to małe, francuskie ciasteczka ze wspaniałym…

Steki

Sezonowanie wołowiny … Brzmi tajemniczo? No tak. Do…

Prowadzący