Focaccia z pieczonym burakiem i oliwą pietruszkową
Domowy makaron semolinowy z dodatkiem kurkumy
Ravioli z ziemniakami i dynią w sosie z oliwy i szałwii
Robolita- potrawka z fasolą i jarmużem
Sycylijska sałatka z pomarańczy z cebulą
Torta di mele vegano- placek z jabłkami
Czy Włochy to kraj przyjazny weganom? Jeżeli chcecie się przekonać – zapraszamy na warsztaty. Włochy to ulubiony kraj Alicji, często tam jeździ. Na warsztatach kulinarnych wspólnie zrobimy makaron, ravioli nie zabraknie sałatki i focacci. No i deser musi być – placek z jabłkami.
ZAPRASZAMY !!!!
INFORMACJE SZCZEGÓŁOWE:
Zapisy: kontakt@przystanek11.pl
Po wysłaniu zgłoszenia na powyższy adres mailowy nastąpi mailowe potwierdzenie uczestnictwa, w którym zostaną przesłane informacje o koniecznej wpłacie za udział.
Makaroniki - to małe, francuskie ciasteczka ze wspaniałym…
Sezonowanie wołowiny … Brzmi tajemniczo? No tak. Do…