Ptyś mango - marakuja
Ekler tradycyjny z kremem budyniowym
Ekler z kremem czekoladowym, kruszonką , orzechami i owocami
Ciasto parzone - to nic innego jak mąka zaparzona w mieszance innych składników - takich jak: woda, mleko, masło, a wszystko połączone z jajkami.
Wydaje się proste? Może i tak - ale co powiecie na ptysie z kruszonką?
W czasie warsztatów opowiemy jak uratować ciasto, gdy wyjdzie nam za rzadkie czy surowe, wykonamy pyszne owocowe nadzienia, pobawimy się czekoladą i orzechami.
Jaki będzie smak naszych eklerów i ptysi? Przekonamy się na warsztatach z ciasta parzonego ! Zapraszamy!!!
INFORMACJE SZCZEGÓŁOWE:
Zapisy: kontakt@przystanek11.pl
Po wysłaniu zgłoszenia na powyższy adres mailowy nastąpi mailowe potwierdzenie uczestnictwa, w którym zostaną przesłane informacje o koniecznej wpłacie za udział.
Cukiernik z zawodu, lecz przede wszystkim z pasji. Niekwestionowany miłośnik orzechów, pistacji i malin. Zwolennik tradycyjnych smaków w nowoczesnych formach i wielbiciel awangardowych połączeń w zestawach klasycznych. Specjalizuje się w dekoracji tortów. W życiu nie boi się nowych wyzwań i wciąż wyznacza sobie nowe cele. Zaangażowany w pracę i ludzi, kocha spędzać czas na łonie natury. Prywatnie interesuje się behawiorystką… więcej ►
Jeżeli chcesz się dowiedzieć jak upiec pizzę w…
Aromatyczny świat Bliskiego Wschodu. To nasycone, mocne smaki.…
Po zimie dobrze jest “naładować się” lekkim…