Warsztaty kuchni molekularnej dla dzieci 6-13 lat

Warsztaty kuchni molekularnej dla dzieci 6-13 lat  - foto
Data: 17.01.2025 godz. 17:00

Czas trwania: 2h

Wolne miejsca: 20

Cena: 180 zł    cena zawiera →

Menu:

Lody waniliowe z piaskiem z oliwy z pestek dyni
Sferyczny kawior
Tajska herbatka 
Pianki czekoladowe 
Ziołowe chipsy
Smoczy oddech
Lody bananowe ze śniegiem
Cytrusy w ciekłym azocie 


Zapraszamy Cię na niezwykłe warsztaty kuchni molekularnej. Zaczniemy od omówienia tajemniczych składników (ciekły azot i suchy lód) oraz urządzeń potrzebnych do przygotowania potraw. I już po chwili zaczniemy wspólnie bawić się kuchnią molekularną. Lody waniliowe czy bananowe- które wolisz? A może zdrowe ziołowe chipsy?

Te i inne potrawy przygotujemy razem z Wami! 


INFORMACJE SZCZEGÓŁOWE:
Zapisy: kontakt@przystanek11.pl
Po wysłaniu zgłoszenia na powyższy adres mailowy nastąpi mailowe potwierdzenie uczestnictwa, w którym zostaną przesłane informacje o koniecznej wpłacie za udział.


Prowadzący: Krzysztof Polok

Chef z ponad 20 letnim doświadczeniem, pasjonat gotowania i nowych kompozycji na talerzu. Interesują go niespotykane kombinacje kształtu, smaku i koloru oraz reakcje ludzi na te nietypowe zestawienia. Założył firmę Colorfood i bawi się w czarodzieja.  więcej ►

Pozostałe warsztaty

Owoce morza po tajsku

Czy lubisz owoce morza i nie wiesz jak…

Kuchnia gruzińska

Chinkali, Chaczapuri i inne specjały kuchni gruzińskiej czekają…

WARSZTATY KUCHNI WŁOSKIEJ: Pistacjowe smaki Italii

Kochasz pistacje? A czy wiesz, że we włoskiej…

Kuchnia koreańska

Zapraszamy Cię na koreańską ucztę. 

Najpierw ugotujemy jedno z…

Prowadzący