Owoce morza po tajsku

Data: 13.11.2023 godz. 17:00

Czas trwania: 4h

Wolne miejsca: 14

Cena: 330 zł    cena zawiera →

Menu:

DTOM SOM HOI MALAENG PUU- imbirowa zupa z małżami

GUNG MANGKORN PAO- grillowane krewetki

YAM PLA MEUK- sałatka z kalmarów

KHANOM JEEN NAM YA- curry z rybą


Czy lubisz owoce morza i nie wiesz jak się do nich zabrać? Na tym warsztacie dowiesz się jak przyrządzać małże, krewetki, kalmary. Przepisy na dania przygotowała Karolina, więc z pewnością będę autentycznie tajskie! Ha, nawet nazwy potraw są tajskie ! 

Skosztujesz i zakochasz się. Przepisy zabierzesz do domu!


INFORMACJE SZCZEGÓŁOWE:
Zapisy: kontakt@przystanek11.pl
Po wysłaniu zgłoszenia na powyższy adres mailowy nastąpi mailowe potwierdzenie uczestnictwa, w którym zostaną przesłane informacje o koniecznej wpłacie za udział.


Prowadzący: Karolina Żmijewska

Autorka blogów kuchniabezglutenowa i tajlandiaodkuchni, absolwentka Akademii Kulinarnej w Bangkoku, pasjonatka kuchni Słowian, trenerka kulinarna. Zwiedza świat przez pryzmat kulinarnych okularów, a z każdego zakątka przywozi przepisy i inspiracje. więcej ►

Pozostałe warsztaty

Prowadzący