Owoce morza po tajsku

Owoce morza po tajsku  - foto
Data: 04.05.2025 godz. 17:00

Czas trwania: 4h

Wolne miejsca: 9

Cena: 350 zł    cena zawiera →

Menu:

DTOM SOM HOI MALAENG PUU- imbirowa zupa z małżami
GUNG MANGKORN PAO- grillowane krewetki
YAM PLA MEUK- sałatka z kalmarów
KHANOM JEEN NAM YA- curry z rybą


Czy lubisz owoce morza i nie wiesz jak się do nich zabrać? Na tym warsztacie dowiesz się jak przyrządzać małże, krewetki, kalmary. Przepisy na dania przygotowała Karolina, więc z pewnością będę autentycznie tajskie! Ha, nawet nazwy potraw są tajskie ! 

Skosztujesz i zakochasz się. Przepisy zabierzesz do domu!


INFORMACJE SZCZEGÓŁOWE:
Zapisy: kontakt@przystanek11.pl
Po wysłaniu zgłoszenia na powyższy adres mailowy nastąpi mailowe potwierdzenie uczestnictwa, w którym zostaną przesłane informacje o koniecznej wpłacie za udział.


Prowadzący: Karolina Żmijewska

Autorka blogów kuchniabezglutenowa i tajlandiaodkuchni, absolwentka Akademii Kulinarnej w Bangkoku, pasjonatka kuchni Słowian, trenerka kulinarna. Zwiedza świat przez pryzmat kulinarnych okularów, a z każdego zakątka przywozi przepisy i inspiracje. więcej ►

Pozostałe warsztaty

Kuchnia gruzińska

Chinkali, Chaczapuri i inne specjały kuchni gruzińskiej czekają…

Sushi dla początkujących

Zapraszamy na spotkanie z Japonią. 

Marzysz, żeby opanować sztukę…

Kuchnia tajska basic

W egzotycznej kuchni tajskiej łatwo się zakochać!

W zależności…

Pieczywo na naturalnym zakwasie

Na warsztacie odkryjemy przed Wami tajniki dobrego chleba…

Prowadzący