Mistrz kuchni, autor bloga paleodlaopornych. Na blogu zamieszcza swoje autorskie przepisy i dzieli się wiedzą z zakresu gotowania potraw zgodnie z zasadami diety paleo oraz organizacji pracy w kuchni. Z gastronomią związany od ponad 20 lat. Z wykształcenia Technik Technolog Żywienia Zbiorowego. Z zawodu Mistrz kucharski, instruktor zajęć praktycznych. Doświadczenie zawodowe zdobywał w wielu poznańskich restauracjach i hotelach. Od września 2015 współpracuje z poradnią dietetyczną Ajwen – Dietetyka kliniczna. Od trzech lat tworzy dania kuchni paleo/samuraj/10 zasad skutecznego odchudzania i prowadzi blog „Kuchnia Paleo Dla Opornych”. Ogrodnik amator. Sam uprawia warzywa, których używa w swojej kuchni i co więcej, sam przygotowuje wszelkie wędzone wędliny. Kucharz-pasjonat z misją nauczenia zwykłych ludzi zdrowego podejścia do jedzenia i gotowania.
Prowadzi warsztaty:
Tradycyjnie spotykamy się w grudniu na rodzinnych warsztatach…
Beza migdałowa i rozpływające się w ustach kremowe…
Michał Kopeć, międzynarodowy sędzia piwny BJCP, zaprasza na…
Sezonowanie wołowiny … Brzmi tajemniczo? No tak. Do…