Czy jesteście gotowi na kulinarną podróż bez paszportu, za to z ostrym nożem i dużą miską kolendry?
Zapraszamy na warsztaty, podczas których ugotujesz krewetki tak soczyste, że same zatańczą salsę (Ceviche de Camarón!), zrobisz wołowinę, która rozpływa się w ustach (i robi wrażenie na teściowej) – Posta Negra Cartagenera!
Jeżeli chodzi o deser to poznasz tajemniczy świat manioku, który wcale nie jest nudny, tylko słodko-kokosowy (Enyucado), do tego ananasowy dżem (Dulce de Piña).
Gwarantujemy:
– mnóstwo śmiechu,
– egzotyczne smaki Kolumbii,
– i fakt, że wrócisz do domu z pełnym brzuchem i głową pełną inspiracji!
Zapisz się, zanim krewetki się rozmyślą!
INFORMACJE SZCZEGÓŁOWE:
Zapisy: kontakt@przystanek11.pl
Po wysłaniu zgłoszenia na powyższy adres mailowy nastąpi mailowe potwierdzenie uczestnictwa, w którym zostaną przesłane informacje o koniecznej wpłacie za udział.
Finalistka V edycji MASTERCHEF.Żona, córka, mama dwójki wspaniałych dzieciaczków. Kobieta pracująca, która żadnej pracy się nie boi. Gotuje z pasji dla pasji i z pasją od najmłodszych lat. Miłośniczka kuchni włoskiej, francuskiej i południowo-amerykańskiej.Właścicielka bloga przestrzenkavy na którym dzieli się swoimi wariacjami kuchennym. Dzieciństwo spędziła w podróży między Śląskiem i Podhalem, dlatego jest temperamentna i uparta, że hej. Te cechy… więcej ►
Makaroniki - to małe, francuskie ciasteczka ze wspaniałym…
Chinkali, Chaczapuri i inne specjały kuchni gruzińskiej czekają…