Domowa pizza – 3 rodzaje

Domowa pizza – 3 rodzaje - foto
Data: 22.01.2025 godz. 17:00

Czas trwania: 4h

Wolne miejsca: 11

Cena: 260 zł    cena zawiera →

Menu:

- Pizza w stylu rzymskim

- Pizza w stylu neapolitańskim

- Pizza w stylu amerykańskim


Jeżeli chcesz się dowiedzieć jak upiec pizzę w domu, jaki wpływ ma temperatura i czas pieczenia, jakiej używać mąki, a tak w ogóle to: zakwas czy drożdże – zapraszamy do nas na spotkanie z Łukaszem.

Podczas warsztatu odkryjemy przed Wami tajemnice doskonałego ciasta w kilku odsłonach - bardziej i mniej tradycyjnych. Nauczymy się jak w domowych warunkach z wykorzystaniem prostych sposobów upiec najlepszą pizzę, porozmawiamy o dobrej jakości składnikach i stworzymy kilka zaskakujących jesiennych kompozycji smakowych.


INFORMACJE SZCZEGÓŁOWE:
Zapisy: kontakt@przystanek11.pl
Po wysłaniu zgłoszenia na powyższy adres mailowy nastąpi mailowe potwierdzenie uczestnictwa, w którym zostaną przesłane informacje o koniecznej wpłacie za udział.


Prowadzący: Łukasz Lenard

Pasjonat chleba, piekarz i współpracownik katowickiej piekarni rzemieślniczej Wolny Chleb.Przez lata wypracowywał swoje receptury piekąc w domu dla rodziny, przyjaciół i sąsiadów. W końcu zdecydował się na kolejny krok i stworzył małą rzemieślniczą piekarnię. więcej ►

Pozostałe warsztaty

Akademia gotowania dla dzieci 7-13 lat…

Charakterystyczna kuchnia meksykańska dla dzieci już niedługo w…

Steki

Sezonowanie wołowiny … Brzmi tajemniczo? No tak. Do…

Event firmowy - wolny termin

Grzane wino i zapach pierników - czy to…

Akademia gotowania dla dzieci 8-13 lat…

Jak co roku będą pierniki! Dużo pierników,…

Prowadzący