- Pizza w stylu rzymskim
- Pizza w stylu neapolitańskim
- Pizza w stylu amerykańskim
Jeżeli chcesz się dowiedzieć jak upiec pizzę w domu, jaki wpływ ma temperatura i czas pieczenia, jakiej używać mąki, a tak w ogóle to: zakwas czy drożdże – zapraszamy do nas na spotkanie z Łukaszem.
Podczas warsztatu odkryjemy przed Wami tajemnice doskonałego ciasta w kilku odsłonach - bardziej i mniej tradycyjnych. Nauczymy się jak w domowych warunkach z wykorzystaniem prostych sposobów upiec najlepszą pizzę, porozmawiamy o dobrej jakości składnikach i stworzymy kilka zaskakujących jesiennych kompozycji smakowych.
INFORMACJE SZCZEGÓŁOWE:
Zapisy: kontakt@przystanek11.pl
Po wysłaniu zgłoszenia na powyższy adres mailowy nastąpi mailowe potwierdzenie uczestnictwa, w którym zostaną przesłane informacje o koniecznej wpłacie za udział.
Pasjonat chleba, piekarz i współpracownik katowickiej piekarni rzemieślniczej Wolny Chleb.Przez lata wypracowywał swoje receptury piekąc w domu dla rodziny, przyjaciół i sąsiadów. W końcu zdecydował się na kolejny krok i stworzył małą rzemieślniczą piekarnię. więcej ►
Charakterystyczna kuchnia meksykańska dla dzieci już niedługo w…
Sezonowanie wołowiny … Brzmi tajemniczo? No tak. Do…
Grzane wino i zapach pierników - czy to…
Jak co roku będą pierniki! Dużo pierników,…