Łamańce czekoladowe z kolorowymi dodatkami.
Mocno czekoladowe brownie z kremem nutelka i truskawkami.
Banany w skorupce czekoladowej pod pierzynka masła orzechowego.
Jak świętować Dzień Czekolady?
Zapisz dziecko na warsztaty do Przystanku11.
Czy chciałbyś, żeby twoje dziecko spróbowało prawdziwej czekolady? A nawet własnoręcznie przekonało się, z czego jest zrobiona? Zapraszamy do wzięcia udziału w warsztatach, które zapewnią słodką przygodę dla twojej pociechy. Podczas warsztatów wykonamy trzy czekoladowe desery. Nie obędzie się też bez degustacji – jak świętować to na całego!
INFORMACJE SZCZEGÓŁOWE:
Zapisy: kontakt@przystanek11.pl
Po wysłaniu zgłoszenia na powyższy adres mailowy nastąpi mailowe potwierdzenie uczestnictwa, w którym zostaną przesłane informacje o koniecznej wpłacie za udział.
Przeczytaj co mówi o sobie: Jestem cukiernikiem z pasji. Moim konikiem jest cukiernictwo artystyczne. Kocham lukier królewski i eksperymenty na różnych płaszczyznach związane z lukrowaniem. Tak właśnie powstał pomysł malowania na lukrze portretów i różnych pięknych grafik. Swoje umiejętności cukiernicze wykorzystuję również w tworzeniu tortów, które także są malowane. Nie stosuję wydruków cukrowych. Moją ogromną cukiernicza słabością są kwiaty maślane oraz… więcej ►