Artezan Samiec Alfa (Imperial Stout Bourbon Barrel Aged)
Birbant OX (Sour Brett BA RIS with Cherries)
Golem Owech Owech Owech (Bourbon BA Triple IPA)
Profesja Bartnik (Braggot, 28 Blg)
Jan Olbracht Kord (Quintuple)
Pinta Imperator Bałtycki (Baltic Porter)
Atak Chmielu i inne
Wspólnie z międzynarodowym sędzią piwnym BJCP sprawdzimy wszystkimi zmysłami czy polskie browary rzemieślnicze mogą już przygotować najlepsze piwa na świecie. Przez ponad 2 godziny będziemy degustować piwa z rankingu TOP w serwisie Ratebeer.com. Porozmawiamy o piwnej rewolucji w Polsce, a także skosztujemy pierwszych przedstawicieli tej rewolucji (Atak Chmielu).
Podczas spotkania obalimy piwne mity, przypomnimy sobie techniki degustacji oraz zajrzymy do pojemników z chmielem, piołunem i wędzoną solą.
Dla każdego uczestnika: - materiały szkoleniowe oraz certyfikat.
INFORMACJE SZCZEGÓŁOWE:
Zapisy: kontakt@przystanek11.pl
Po wysłaniu zgłoszenia na powyższy adres mailowy nastąpi mailowe potwierdzenie uczestnictwa, w którym zostaną przesłane informacje o koniecznej wpłacie za udział.
Znawca prosecco, ale również piwa, cydru i innych trunków musujących. Od 20 lat prowadzi szkolenia, pokazy oraz kursy kiperskie dla firm czy restauracji. Promotor kultury degustacji. Autor wielu publikacji. Prowadzi kanał Browarnicy. Międzynarodowy sędzia BJCP z certyfikatem WSET. Domowy piwowar, winiarz i cydrownik.Na co dzień pracuje w Muzeum Piwa oraz współpracuje z Muzeum Fabryka Wódki. Od 2004 roku prowadzi warsztaty… więcej ►
Wiosna to czas, na który czekamy z utęsknieniem,…
Przed nami wyjątkowy dzień - Dzień Mamy. Zapraszamy…