Domowa pizza – 3 rodzaje

Domowa pizza – 3 rodzaje - foto
Data: 24.03.2025 godz. 17:00

Czas trwania: 4 h

Wolne miejsca: 7

Cena: 260 zł    cena zawiera →

Menu:

- Pizza w stylu rzymskim

- Pizza w stylu neapolitańskim

- Pizza w stylu amerykańskim


Jeżeli chcesz się dowiedzieć jak upiec pizzę w domu, jaki wpływ ma temperatura i czas pieczenia, jakiej używać mąki, a tak w ogóle to: zakwas czy drożdże – zapraszamy do nas na spotkanie z Łukaszem.

Podczas warsztatu odkryjemy przed Wami tajemnice doskonałego ciasta w kilku odsłonach - bardziej i mniej tradycyjnych. Nauczymy się jak w domowych warunkach z wykorzystaniem prostych sposobów upiec najlepszą pizzę, porozmawiamy o dobrej jakości składnikach i stworzymy kilka zaskakujących jesiennych kompozycji smakowych.


INFORMACJE SZCZEGÓŁOWE:
Zapisy: kontakt@przystanek11.pl
Po wysłaniu zgłoszenia na powyższy adres mailowy nastąpi mailowe potwierdzenie uczestnictwa, w którym zostaną przesłane informacje o koniecznej wpłacie za udział.


Prowadzący: Łukasz Lenard

Pasjonat chleba, piekarz i współpracownik katowickiej piekarni rzemieślniczej Wolny Chleb.Przez lata wypracowywał swoje receptury piekąc w domu dla rodziny, przyjaciół i sąsiadów. W końcu zdecydował się na kolejny krok i stworzył małą rzemieślniczą piekarnię. więcej ►

Pozostałe warsztaty

Kuchnia koreańska

Zapraszamy Cię na koreańską ucztę. 

Najpierw ugotujemy jedno z…

Kuchnia włoska pt. Kulinarny rejs po…

Zapraszamy na wyjątkowe warsztaty kulinarne, podczas których pod…

Pieczywo na naturalnym zakwasie

Na warsztacie odkryjemy przed Wami tajniki dobrego chleba…

Kuchnia Maroka

Marokańskie specjały wspaniale odzwierciedlają ogromne bogactwo kulturowe i…

Prowadzący