Domowa pizza – 3 rodzaje

Domowa pizza – 3 rodzaje - foto
Data: 16.01.2026 godz. 17:00

Czas trwania: 4 h

Wolne miejsca: 7

Cena: 280 zł    cena zawiera →

Menu:

Pizza w stylu rzymskim
Pizza w stylu neapolitańskim
Pizza w stylu amerykańskim


Jeżeli chcesz się dowiedzieć jak upiec pizzę w domu, jaki wpływ ma temperatura i czas pieczenia, jakiej używać mąki, a tak w ogóle to: zakwas czy drożdże – zapraszamy do nas na spotkanie z Łukaszem.

Podczas warsztatu odkryjemy przed Wami tajemnice doskonałego ciasta w kilku odsłonach - bardziej i mniej tradycyjnych. Nauczymy się jak w domowych warunkach z wykorzystaniem prostych sposobów upiec najlepszą pizzę, porozmawiamy o dobrej jakości składnikach i stworzymy kilka zaskakujących jesiennych kompozycji smakowych.


INFORMACJE SZCZEGÓŁOWE:
Zapisy: kontakt@przystanek11.pl
Po wysłaniu zgłoszenia na powyższy adres mailowy nastąpi mailowe potwierdzenie uczestnictwa, w którym zostaną przesłane informacje o koniecznej wpłacie za udział.


Prowadzący: Łukasz Lenard

Pasjonat chleba, piekarz i współpracownik katowickiej piekarni rzemieślniczej Wolny Chleb.Przez lata wypracowywał swoje receptury piekąc w domu dla rodziny, przyjaciół i sąsiadów. W końcu zdecydował się na kolejny krok i stworzył małą rzemieślniczą piekarnię. więcej ►

Pozostałe warsztaty

Pieczywo na naturalnym zakwasie

Na warsztacie odkryjemy przed Wami tajniki dobrego chleba…

Bella Napoli - kuchnia neapolitańska z…

Zapraszamy na wyjątkowe warsztaty kulinarne inspirowane sercem…

Event firmowy - wolny termin

Czy wspólne gotowanie to dobry temat na spotkanie…

Event firmowy - wolny termin

Czy wspólne gotowanie to dobry temat na spotkanie…

Prowadzący