Tabliczka czekolady białej z prasowanymi kwiatami jadalnymi
Tabliczka czekolady mlecznej z orzechami nerkowca i liofilizowaną żurawiną
Trufle czekoladowe (deserowe, mleczne, białe) z dodatkami
Chocolate bars - batoniki
INFORMACJE SZCZEGÓŁOWE:
Zapisy: kontakt@przystanek11.pl
Po wysłaniu zgłoszenia na powyższy adres mailowy nastąpi mailowe potwierdzenie uczestnictwa, w którym zostaną przesłane informacje o koniecznej wpłacie za udział.
Odkryj z nami tajemnicę tworzenia czekoladowych "perełek”!
Pokażemy Ci czekoladowe laboratorium temperowania czekolady. Stworzymy razem tabliczki, praliny oraz luksusowe trufle z najlepszymi dodatkami. Wierz mi, te warsztaty dostarczą wszystkim uczestnikom przyjemności z tworzenia własnych, unikalnych słodkości i pozwolą na eksperymentowanie z różnymi smakami i teksturami.
Na koniec powiemy jak nasze słodycze odpowiednio zapakować i każdy uczestnik zabierze je do domu.
Przeczytaj co mówi o sobie: Jestem cukiernikiem z pasji. Moim konikiem jest cukiernictwo artystyczne. Kocham lukier królewski i eksperymenty na różnych płaszczyznach związane z lukrowaniem. Tak właśnie powstał pomysł malowania na lukrze portretów i różnych pięknych grafik.
Swoje umiejętności cukiernicze wykorzystuję również w tworzeniu tortów, które także są malowane. Nie stosuję wydruków cukrowych. Moją ogromną cukiernicza słabością są kwiaty maślane oraz…