Czekolady, trufle i chocolate bars

Czekolady, trufle i chocolate bars - foto
Data: 28.10.2023 godz. 17:00

Czas trwania: 3-4 h

Wolne miejsca: 13

Cena: 270 zł    cena zawiera →

Menu:

Tabliczka czekolady białej z prasowanymi kwiatami jadalnymi 
Tabliczka czekolady mlecznej z orzechami nerkowca i liofilizowaną żurawiną
Trufle czekoladowe (deserowe, mleczne, białe) z dodatkami
Chocolate bars - batoniki


Odkryj z nami tajemnicę tworzenia czekoladowych "perełek”!

Pokażemy Ci czekoladowe laboratorium temperowania czekolady. Stworzymy razem tabliczki, praliny oraz luksusowe trufle z najlepszymi dodatkami. Wierz mi, te warsztaty dostarczą wszystkim uczestnikom przyjemności z tworzenia własnych, unikalnych słodkości i pozwolą na eksperymentowanie z różnymi smakami i teksturami.

Na koniec powiemy jak nasze słodycze odpowiednio zapakować i każdy uczestnik zabierze je do domu.


INFORMACJE SZCZEGÓŁOWE:
Zapisy: kontakt@przystanek11.pl
Po wysłaniu zgłoszenia na powyższy adres mailowy nastąpi mailowe potwierdzenie uczestnictwa, w którym zostaną przesłane informacje o koniecznej wpłacie za udział.


Prowadzący: Tatiana Kret

Przeczytaj co mówi o sobie: Jestem cukiernikiem z pasji. Moim konikiem jest cukiernictwo artystyczne. Kocham lukier królewski i eksperymenty na różnych płaszczyznach związane z lukrowaniem. Tak właśnie powstał pomysł malowania na lukrze portretów i różnych pięknych grafik. Swoje umiejętności cukiernicze wykorzystuję również w tworzeniu tortów, które także są malowane. Nie stosuję wydruków cukrowych. Moją ogromną cukiernicza słabością są kwiaty maślane oraz… więcej ►

Pozostałe warsztaty

Pieczywo na naturalnym zakwasie

Na warsztacie odkryjemy przed Wami tajniki dobrego chleba…

Kuchnia włoska pt. Kulinarny rejs po…

Zapraszamy na wyjątkowe warsztaty kulinarne, podczas których pod…

Steki

Sezonowanie wołowiny … Brzmi tajemniczo? No tak. Do…

Kuchnia gruzińska

Chinkali, Chaczapuri i inne specjały kuchni gruzińskiej czekają…

Prowadzący