Czekolady i praliny - będzie czekolada dubajska!

Czekolady i praliny - będzie czekolada dubajska! - foto
Data: 10.05.2025 godz. 9:00

Czas trwania: 3-4 h

Wolne miejsca: 12

Cena: 280 zł    cena zawiera →

Menu:

Łamańce z białej i mlecznej czekolady z dodatkiem orzechów, migdałów, owoców liofilizowanych
Talary czekoladowe z pestkami dyni oraz chilli
Ultra chrupiąca pralina z łyżki, biała i mleczna czekolada
Praliny XL czekolada dubajska
Czekolada dubajska kokosowa


Ten warsztat jest na CZEKO-FANÓW! 

Odkryj z nami tajemnicę tworzenia czekoladowych "perełek”!

Zrobimy popularną na całym świecie czekoladę dubajską, w dwóch odsłonach! Nie może Cię zabraknąć na tych warsztatach. 

Pokażemy Ci czekoladowe laboratorium temperowania czekolady. Stworzymy razem łamańce, praliny oraz trufle z najlepszymi dodatkami. Wierz mi, te warsztaty dostarczą wszystkim uczestnikom przyjemności z tworzenia własnych, unikalnych słodkości i pozwolą na eksperymentowanie z różnymi smakami i teksturami.

Na koniec powiemy jak nasze słodycze odpowiednio zapakować i każdy uczestnik zabierze je do domu. 

Nie może Cię zabraknąć na tych warsztatach. 


INFORMACJE SZCZEGÓŁOWE:
Zapisy: kontakt@przystanek11.pl
Po wysłaniu zgłoszenia na powyższy adres mailowy nastąpi mailowe potwierdzenie uczestnictwa, w którym zostaną przesłane informacje o koniecznej wpłacie za udział.


Prowadzący: Tatiana Kret

Przeczytaj co mówi o sobie: Jestem cukiernikiem z pasji. Moim konikiem jest cukiernictwo artystyczne. Kocham lukier królewski i eksperymenty na różnych płaszczyznach związane z lukrowaniem. Tak właśnie powstał pomysł malowania na lukrze portretów i różnych pięknych grafik. Swoje umiejętności cukiernicze wykorzystuję również w tworzeniu tortów, które także są malowane. Nie stosuję wydruków cukrowych. Moją ogromną cukiernicza słabością są kwiaty maślane oraz… więcej ►

Pozostałe warsztaty

Kuchnia gruzińska

Chinkali, Chaczapuri i inne specjały kuchni gruzińskiej czekają…

Kuchnia tajska basic

W egzotycznej kuchni tajskiej łatwo się zakochać!

W zależności…

Czekolady i praliny - będzie czekolada…

Ten warsztat jest na CZEKO-FANÓW! 

Odkryj z nami tajemnicę…

Makaroniki o intensywnym kolorze

Makaroniki - to małe, francuskie ciasteczka ze wspaniałym…

Prowadzący