Łamańce z białej i mlecznej czekolady z dodatkiem orzechów, migdałów, owoców liofilizowanych
Talary czekoladowe z pestkami dyni oraz chilli
Ultra chrupiąca pralina z łyżki, biała i mleczna czekolada
Trufla z gorzkiej czekolady z brandy
Ten warsztat jest na CZEKO-FANÓW!
Odkryj z nami tajemnicę tworzenia czekoladowych "perełek”!
Pokażemy Ci czekoladowe laboratorium temperowania czekolady. Stworzymy razem łamańce, praliny oraz trufle z najlepszymi dodatkami. Wierz mi, te warsztaty dostarczą wszystkim uczestnikom przyjemności z tworzenia własnych, unikalnych słodkości i pozwolą na eksperymentowanie z różnymi smakami i teksturami.
Na koniec powiemy jak nasze słodycze odpowiednio zapakować i każdy uczestnik zabierze je do domu.
INFORMACJE SZCZEGÓŁOWE:
Zapisy: kontakt@przystanek11.pl
Po wysłaniu zgłoszenia na powyższy adres mailowy nastąpi mailowe potwierdzenie uczestnictwa, w którym zostaną przesłane informacje o koniecznej wpłacie za udział.
Przeczytaj co mówi o sobie: Jestem cukiernikiem z pasji. Moim konikiem jest cukiernictwo artystyczne. Kocham lukier królewski i eksperymenty na różnych płaszczyznach związane z lukrowaniem. Tak właśnie powstał pomysł malowania na lukrze portretów i różnych pięknych grafik. Swoje umiejętności cukiernicze wykorzystuję również w tworzeniu tortów, które także są malowane. Nie stosuję wydruków cukrowych. Moją ogromną cukiernicza słabością są kwiaty maślane oraz… więcej ►
Beza migdałowa i rozpływające się w ustach kremowe…
WARSZTATY KUCHNI WŁOSKIEJ: "Pizza Party" powtórka Waszego ulubionego…
Zapraszamy na spotkanie z Japonią. Opowiemy o historii…