Czekolady, trufle i chocolate bars



Data: 28.10.2024 godz. 17:00


Czas trwania: 3-4 h


Wolne miejsca: 13


Cena: 270 zł    cena zawiera →


Menu:

Tabliczka czekolady białej z prasowanymi kwiatami jadalnymi 
Tabliczka czekolady mlecznej z orzechami nerkowca i liofilizowaną żurawiną
Trufle czekoladowe (deserowe, mleczne, białe) z dodatkami
Chocolate bars - batoniki


INFORMACJE SZCZEGÓŁOWE:
Zapisy: kontakt@przystanek11.pl
Po wysłaniu zgłoszenia na powyższy adres mailowy nastąpi mailowe potwierdzenie uczestnictwa, w którym zostaną przesłane informacje o koniecznej wpłacie za udział.

Odkryj z nami tajemnicę tworzenia czekoladowych "perełek”!

Pokażemy Ci czekoladowe laboratorium temperowania czekolady. Stworzymy razem tabliczki, praliny oraz luksusowe trufle z najlepszymi dodatkami. Wierz mi, te warsztaty dostarczą wszystkim uczestnikom przyjemności z tworzenia własnych, unikalnych słodkości i pozwolą na eksperymentowanie z różnymi smakami i teksturami.

Na koniec powiemy jak nasze słodycze odpowiednio zapakować i każdy uczestnik zabierze je do domu.





Prowadzący:
Tatiana Kret

Przeczytaj co mówi o sobie: Jestem cukiernikiem z pasji. Moim konikiem jest cukiernictwo artystyczne. Kocham lukier królewski i eksperymenty na różnych płaszczyznach związane z lukrowaniem. Tak właśnie powstał pomysł malowania na lukrze portretów i różnych pięknych grafik. 

Swoje umiejętności cukiernicze wykorzystuję również w tworzeniu tortów, które także są malowane. Nie stosuję wydruków cukrowych. Moją ogromną cukiernicza słabością są kwiaty maślane oraz…

więcej ►