Pierniczki (pieczenie +dekorowanie)
Słodkie ryżowe reniferki
Łosoś pieczony w sosie porowym z puree z zielonego groszku i kolorowymi marchewkami
INFORMACJE SZCZEGÓŁOWE:
Zapisy: kontakt@przystanek11.pl
Po wysłaniu zgłoszenia na powyższy adres mailowy nastąpi mailowe potwierdzenie uczestnictwa, w którym zostaną przesłane informacje o koniecznej wpłacie za udział.
Jak co roku będą pierniki! Dużo pierników, które razem udekorujemy przy stole. Wykonamy również wykwintnego łososia w sosie porowym, którego umieścimy na puree z zielonego groszku. Słodkie ryżowe reniferki też wyjdą spod naszych rąk!
Do zobaczenia!
Fotograf i stylistka kulinarna. Od 2015 r. blogerka, która dzieli się ze swoimi czytelnikami sprawdzonymi przepisami i tajnikami cukiernictwa. To właśnie cukiernictwo jest jej ogromną pasją i przysłowiowym „konikiem”. Na swoim koncie ma już własną książkę kucharską, liczne ebooki i współprace z wieloma znanymi markami. Wczesne pobudki, mocny trening i smaczne jedzenie to zdecydowanie jej przepis na udany dzień 😊.