Najlepsze miękkie pierniczki (pieczenie, przygotowanie lukru, dekorowanie)
Aromatyczne drożdżówki z makiem
Łosoś pieczony w sosie porowym z puree z zielonego groszku i kolorowymi marchewkami
Tradycyjnie spotykamy się w grudniu na rodzinnych warsztatach dla całej rodziny. Porządnie rozgrzejemy piekarniki, z których wyjmiemy najlepsze świąteczne wypieki.
Upieczemy najlepsze miękkie pierniczki i łososia, który otulony będzie pysznym porowym sosem.
Nie zabraknie też słodkich drożdżówek z makiem!
Do zobaczenia 😊.
INFORMACJE SZCZEGÓŁOWE:
Zapisy: kontakt@przystanek11.pl
Po wysłaniu zgłoszenia na powyższy adres mailowy nastąpi mailowe potwierdzenie uczestnictwa, w którym zostaną przesłane informacje o koniecznej wpłacie za udział.
Fotograf i stylistka kulinarna. Od 2015 r. blogerka, która dzieli się ze swoimi czytelnikami sprawdzonymi przepisami i tajnikami cukiernictwa. To właśnie cukiernictwo jest jej ogromną pasją i przysłowiowym „konikiem”. Na swoim koncie ma już własną książkę kucharską, liczne ebooki i współprace z wieloma znanymi markami. Wczesne pobudki, mocny trening i smaczne jedzenie to zdecydowanie jej przepis na udany dzień 😊. więcej ►
Charakterystyczna kuchnia meksykańska dla dzieci już niedługo w…
Sezonowanie wołowiny … Brzmi tajemniczo? No tak. Do…
Grzane wino i zapach pierników - czy to…
Jak co roku będą pierniki! Dużo pierników,…