1. Tortellini mięsne z masłem imbirowym na bulionie dyniowym
2. Tortellini w kremowym sosie z gorgonzolą
3. Raviolo szpinakowe z płynnym żółtkiem w maśle szałwiowym
4. Smażone ravioli z ricottą i cynamonem
Ravioli i tortellini to włoskie specjały. Prawdziwa kuchnia włoska nie potrafi się bez nich obejść. Prowadząca - Agnieszka Jasińska: absolwentka włoskiej szkoły kulinarnej Italian Culinary Institute w Caminia poprowadzi Was krok po kroku jak zrobić najlepsze ciasto oraz najsmaczniejsze farsze do tych włoskich pierożków. Będziemy bazować tylko na naturalnych włoskich produktach. Obiecujemy, że ten warsztat zapamiętacie na długo!
INFORMACJE SZCZEGÓŁOWE:
Zapisy: kontakt@przystanek11.pl
Po wysłaniu zgłoszenia na powyższy adres mailowy nastąpi mailowe potwierdzenie uczestnictwa, w którym zostaną przesłane informacje o koniecznej wpłacie za udział.
Kucharz i trener w gastronomii. Uczy zawodowców oraz amatorów jak gotować inaczej i ciekawiej. Finalistka Hell`s Kitchen Polska. Skończyła międzynarodowe kursy kulinarny min. we Włoszech w ICI (Italina Culinary Institute) oraz liczne kursy w Polsce. Prowadzi warsztaty kulinarne oraz pokazy gotowania na terenie całej Polski. Zajmuje się fotografią kulinarną i współpracuje z magazynami o tematyce kulinarno-podróżniczej. Wydała samodzielnie swoją autorską książkę… więcej ►