Frutti di mare po włosku

Frutti di mare po włosku - foto
Data: 24.02.2024 godz. 11:00

Czas trwania: 3 h

Wolne miejsca: 3

Cena: 310 zł    cena zawiera →

Menu:

Sałatka ziemniaczana ze smażonymi owocami morza, a na wierzchu sos pizzaiola (ostry sos pomidorowy z dużą ilością czosnku i pietruszki) 
Risotto z sosem krewetkowym i burratą oraz skórką cytrynową
Spaghetti alle cozze - makaron spaghetti z sosem pomidorowym i małżami, białym winem oraz pietruszką


"Frutti di mare po włosku" to warsztat, którym rozpoczynamy rok 2024! Zapraszamy Was w morską podróż razem z Karlito.
Podczas naszych warsztatów skupimy się na owocach morza - ich obróbce, czyszczeniu i przyrządzaniu. Czeka na Was spora dawka wiedzy do wykorzystania w Waszych domach i podczas wspólnego biesiadowania z przyjaciółmi. Bo karnawał taki jest!


INFORMACJE SZCZEGÓŁOWE:
Zapisy: kontakt@przystanek11.pl
Po wysłaniu zgłoszenia na powyższy adres mailowy nastąpi mailowe potwierdzenie uczestnictwa, w którym zostaną przesłane informacje o koniecznej wpłacie za udział.


Prowadzący: Karlito

Pasjonat i miłośnik kuchni włoskiej oraz śródziemnomorskiej, z pochodzenia pół Włoch, pół Belg, przyciąga ludzi swoja niesamowitą energią i charyzmą. Swoje kulinarne doświadczenia zbierał na całym świecie, od prowadzenia własnej restauracji nad morzem w Wietnamie po pracę jako szef kuchni czy Food Manager w różnych lokalizacjach takich jak Włochy, Hiszpania, Francja, Grecja, Belgia… Zainspirowany licznymi podróżami, obecnie chętnie dzieli się… więcej ►

Pozostałe warsztaty

Kuchnia tajska basic

W egzotycznej kuchni tajskiej łatwo się zakochać!

W zależności…

Czekolady i praliny - będzie czekolada…

Ten warsztat jest na CZEKO-FANÓW! 

Odkryj z nami tajemnicę…

Makaroniki o intensywnym kolorze

Makaroniki - to małe, francuskie ciasteczka ze wspaniałym…

Akademia wina - wina na wiosnę

Wiosna to czas, na który czekamy z utęsknieniem,…

Prowadzący