Beza bez tajemnic

Data: 21.05.2019 godz. 17:00

Czas trwania: 3-4 h

Wolne miejsca: 0

Cena: 160 zł    cena zawiera →

Menu:

Tort bezowy

Ciasto bezowe z krakersami i orzechami

Lemon curd


Chyba wszyscy ją lubią. Bezy, beziki, tory bezowe, Pavlova…..

Warsztat poprowadzi Katarzyna Popieluch - mistrzyni pieczenia bezy w różnych wersjach:) Dla niej to „piece of cake”, ale nie zawsze tak było:) Oto co mówi o etapie „z przed pieczenia” : „Do upieczenia pierwszej bezy przygotowywałam się bardzo długo. Mówiłam sobie - to nie dla mnie, to za trudne, pewnie mi nie wyjdzie, a właściwie który przepis wybrać? Aż w końcu pewnego dnia postanowiłam oswoić bestię:):) i zaczęło się.......

Okazało się, że nie jest tak źle, to nie takie trudne…. Jeśli chcecie spróbować upiec swoją pierwszą bezę, to zapraszam na warsztaty!


INFORMACJE SZCZEGÓŁOWE:
Zapisy: kontakt@przystanek11.pl
Po wysłaniu zgłoszenia na powyższy adres mailowy nastąpi mailowe potwierdzenie uczestnictwa, w którym zostaną przesłane informacje o koniecznej wpłacie za udział.


Prowadzący: Katarzyna Popieluch

„Cukiernikiem zostałam po 40-tce:):) zaczynając od cupcaków i muffinów. Później przyszedł czas na większe ciasta…....Moja warsztatowa cukiernia to miejsce, w którym wymyślam, wyszukuję i wypiekam kolejne słodkości. Tam odpoczywam.Lubię to moje słodkie hobby i cieszą mnie moi zadowoleni klienci, którzy często wracają z kolejnymi zamówieniami”. więcej ►

Pozostałe warsztaty

Kuchnia tajska basic

W egzotycznej kuchni tajskiej łatwo się zakochać!

W zależności…

Makaroniki o intensywnym kolorze

Makaroniki - to małe, francuskie ciasteczka ze wspaniałym…

Kuchnia gruzińska

Chinkali, Chaczapuri i inne specjały kuchni gruzińskiej czekają…

Kuchnia tajska basic

W egzotycznej kuchni tajskiej łatwo się zakochać!

W zależności…

Prowadzący