Sushi- z czym to się je? Podstawowe informacje. Przygotowanie poszczególnych składników do sushi
Hosomaki
Uramaki
Futomaki
Temaki
Sushi, czyli jedna z najpopularniejszych potraw kuchni japońskiej. Każdy słyszał, nie każdy jadł, a tylko nieliczni robili samodzielnie!
Już wkrótce spróbujemy swoich sił, przygotowując różne rodzaje sushi. Hosomaki, temaki, futomaki… nie przejmuj się, jeśli nic Ci to nie mówi.
Przyjdź- nauczymy, razem poznajmy nowe smaki .
INFORMACJE SZCZEGÓŁOWE:
Zapisy: kontakt@przystanek11.pl
Po wysłaniu zgłoszenia na powyższy adres mailowy nastąpi mailowe potwierdzenie uczestnictwa, w którym zostaną przesłane informacje o koniecznej wpłacie za udział.
Fotograf i stylistka kulinarna. Od 2015 r. blogerka, która dzieli się ze swoimi czytelnikami sprawdzonymi przepisami i tajnikami cukiernictwa. To właśnie cukiernictwo jest jej ogromną pasją i przysłowiowym „konikiem”. Na swoim koncie ma już własną książkę kucharską, liczne ebooki i współprace z wieloma znanymi markami. Wczesne pobudki, mocny trening i smaczne jedzenie to zdecydowanie jej przepis na udany dzień 😊. więcej ►
WARSZTATY KUCHNI WŁOSKIEJ: "Pizza Party" powtórka Waszego ulubionego…
Zapraszamy Cię na niezwykłe warsztaty kuchni molekularnej. Zaczniemy…
Zapraszamy na spotkanie z Japonią. Opowiemy o historii…