Na początku stycznia odbyło się niezwykłe spotkanie.
Raz do roku jest taki czas, że i my robimy sobie warsztat integracyjny. W tym roku po pracowitym grudniu z kieliszkiem w ręku składaliśmy sobie życzenia noworoczne. Spotkanie odbyło się zaraz na początku stycznia. Zaproszeni są wszyscy pracownicy i przyjaciele studia. Obecny byli: Tatiana (czekolada, lukier królewski), Helena (kuchnia koreańska), Karolina (kuchnia tajską, marokańską, Bliski Wschód), Agnieszka (fotografowanie, włoska, dietetyczna, grecka), Michał (degustacje piwa), Łukasz (pieczywo), Adrian (sushi), Małgosia (degustacje wina), Joanna (warsztaty dziecięce), Kasia (ciasto bezowe), Anna (kuchnia gruzińska, meksykańska, polska, francuska, włoska).
Pod kierunkiem Anny ugotowaliśmy risotto z ośmiornicą. Anna omówiła i pokazała jak ugotować ośmiornicę, by nie była gumowa. No i gumowa nie była!
Danie wyszło nam wyśmienite.
Potem przy kawie, winie i cieście od: Marysi, Tatiany i Łukasza rozmowom nie było końca. Lubię ten czas. Wszystko wtedy zwalnia, możemy wspominać rok poprzedni, snuć plany na ten bieżący.
Wszystkiego dobrego Kochani!