Od 7 lat niezmiennie najczęściej wybierana przez Was
Karolina Żmijewska - to prowadząca wszystkie tajskie warsztaty. Przed laty odbyła wiele podróży do Tajlandii, w tym jedną - tą najważniejszą. Mianowicie była słuchaczem Akademii Kulinarnej w Bankgkoku. Tak, ukończyła tą Akademię i od wielu lat uczy zasad tajskiego gotowania.
Nabór do tej Akademii był prowadzony online - egzamin teoretyczny, a na miejscu po przeprowadzeniu egzaminu praktycznego nastąpił podział do grup. Pobył w Akademii trwał ok miesiąca. Wróciła do Polski z dyplomem!
Od samego początku naszej działalności to właśnie kuchnia tajska cieszyła się i nadal cieszy się największym powodzeniem. Mamy w tej chwili kilka tematów z kuchni tajskiej, które ciągle powtarzamy, są to: tajska basic, makarony tajskie, 4 x wok, owoce morza po tajsku, curry po tajsku, kaczka po tajsku, azjatycki grill.
To dobrze, że lubicie tajskie smaki i wciąż przychodzicie na nasze warsztaty kulinarne. Dziękujemy.