Program degustacji
1. Turnau Perle Rosé - różowe, musujące, Polska Winnica Turnau
2. Roche de Belanne Colombard - białe, p/wytrawne, Francja, LGI Wines
3. Yllera 9 Meses - czerwone, wytrawne, Hiszpania, Yllera - Bodegas y Viñedos
4. Veramonte Carménère Reserva - czerwone, wytrawne, Chile, Veramonte
5. 1908 Nero di Gio - czerwone, wytrawne, Włochy, Cielo e Terra
6. Domaine Boyar Ethno Muscat - białe, półsłodkie, Bułgaria, Domaine Boyar
Wiosna to czas, na który czekamy z utęsknieniem, dlatego też należy ją uczcić dobrym winem. Serdecznie zapraszamy na degustację win z cyklu Akademia Wina temat: ''NOWOŚCI NA WIOSNĘ'' która odbędzie się w Studio Kulinarnym Przystanek 11.
W czasie zajęć powiemy jak trzymać kieliszek, ile nalać wina, jak degustować nosem, no i jak sprawnie otworzyć wino korkociągiem.
INFORMACJE SZCZEGÓŁOWE:
Zapisy: kontakt@przystanek11.pl
Po wysłaniu zgłoszenia na powyższy adres mailowy nastąpi mailowe potwierdzenie uczestnictwa, w którym zostaną przesłane informacje o koniecznej wpłacie za udział.
Od kwietnia 2005 roku związana jest z branżą winiarską. Z winem łączy ją nie tylko zawód ale również pasja i wielka miłość do dzieł sztuki zamkniętych w butelce. Od 2009 roku nie tylko odpowiada za sprzedaż win jakościowych firmy Dom Wina na Śląsku, ale również prowadzi degustacje komentowane. więcej ►
Przed nami wyjątkowy dzień - Dzień Mamy. Zapraszamy…
WARSZTATY KUCHNI WŁOSKIEJ: "Pizza Party" powtórka Waszego ulubionego…