Gotujemy i fotografujemy z Agnieszką Jasińską

Data: 19.10.2023 godz. 10:00

Czas trwania: 3-4 h

Wolne miejsca: 10

Cena: 300 zł    cena zawiera →

Menu:

Grill Polenta crostini - pieczona polenta alla pizza
Pasta caprese con buratta - domowy makaron z pieczonymi pomidorami i kremową burattą
Pistachio Maritozzi - pieczone pączki nadziane kremem z pistacjami


Powrót włoskich warsztatów kulinarno-fotograficzne - "GotuJEMY i fotografuJEMY"! To propozycja dla amatorów gotowania i fotografowania jedzenia w pięknej aranżacji, z wykorzystaniem Waszych smartfonów i aparatów!
Warsztat jest skierowany do osób, które kochają włoską kuchnię i chcą nauczyć się podstaw fotografii kulinarnej, a także i kilku bardziej zaawansowanych "smaczków".
✔ Pokażemy Wam jak dobierać tło i elementy dekoracyjne do dań. Udowodnimy jak ważne są kolory i koło barw. To wszystko po to, by zdjęcia były jeszcze bardziej smaczne i "do zjedzenia"!
✔ Nasza prowadząca - Agnieszka Jasińska, zaplanowała już pyszne, włoskie menu, które po przygotowaniu pod jej czujnym okiem, zostanie przez uczestników sfotografowane. Wystarczy mieć ze sobą smartfon z dość dobrym aparatem i dobry humor ????

 

Organizatorem tego wydarzenia jest Marta z Bosko -Włosko.


INFORMACJE SZCZEGÓŁOWE:
Zapisy: kontakt@przystanek11.pl
Po wysłaniu zgłoszenia na powyższy adres mailowy nastąpi mailowe potwierdzenie uczestnictwa, w którym zostaną przesłane informacje o koniecznej wpłacie za udział.


Prowadzący: Agnieszka Jasińska

Kucharz i trener w gastronomii. Uczy zawodowców oraz amatorów jak gotować inaczej i ciekawiej. Finalistka Hell`s Kitchen Polska. Skończyła międzynarodowe kursy kulinarny min. we Włoszech w ICI (Italina Culinary Institute) oraz liczne kursy w Polsce. Prowadzi warsztaty kulinarne oraz pokazy gotowania na terenie całej Polski. Zajmuje się fotografią kulinarną i współpracuje z magazynami o tematyce kulinarno-podróżniczej. Wydała samodzielnie swoją autorską książkę… więcej ►

Pozostałe warsztaty

Prowadzący