Kai Look Keuy- jajka gotowane i smażone podawane z sosem z tamaryndowca
Sajgonki- wietnamski street food
Kurczak Generała Tso- kurczak z sosem słodko kwaśnym podawany z ryżem jaśminowym
K̄ĥāw p̄hạd s̄ạbpard thịy- smażony ryż z krewetkami w ananasie
Uwaga, jest nowy warsztat kulinarny od Karoliny! Zapisz się.
Co to jest comfort food? To potrawy, które poprawiają nam samopoczucie.
Przyjdź na warsztaty, ugotuj z nami 4 potrawy i popraw sobie nastrój.
INFORMACJE SZCZEGÓŁOWE:
Zapisy: kontakt@przystanek11.pl
Po wysłaniu zgłoszenia na powyższy adres mailowy nastąpi mailowe potwierdzenie uczestnictwa, w którym zostaną przesłane informacje o koniecznej wpłacie za udział.
Autorka blogów kuchniabezglutenowa i tajlandiaodkuchni, absolwentka Akademii Kulinarnej w Bangkoku, pasjonatka kuchni Słowian, trenerka kulinarna. Zwiedza świat przez pryzmat kulinarnych okularów, a z każdego zakątka przywozi przepisy i inspiracje. więcej ►
Tradycyjnie spotykamy się w grudniu na rodzinnych warsztatach…
Beza migdałowa i rozpływające się w ustach kremowe…
Michał Kopeć, międzynarodowy sędzia piwny BJCP, zaprasza na…
Sezonowanie wołowiny … Brzmi tajemniczo? No tak. Do…