Aktualności

Warsztaty kuchni meksykańskiej bez glutenu

Potrawy bezglutenowe są coraz częściej wybieraną…

20.05.2025

Wycieczka do Nowego Jorku

Udało się nam umówić do studia…

04.05.2025

Pasta Class Florence we Florencji

Działają od 2018 r, a już…

21.02.2025

Szkoła dla profesjonalnych kucharzy w Florencji

Umówiłam się, by zobaczyć jak wygląda…

18.02.2025

Targi Pitti Taste we Florencji

Nie spodziewaliśmy się aż tylu wystawców…

08.02.2025

Noworoczne spotkanie pracowników i przyjaciół Przystanku11

Na początku stycznia odbyło się niezwykłe…

24.01.2025

Rodzinne warsztaty świąteczne to u nas już tradycja

Potrawy wigilijne, przepisy które wykorzystasz w…

27.12.2024

Rzymskie przysmaki

Czym się zachwycać w Rzymie?

07.11.2024

Szkoła gotowania w centrum Rzymu

Krótki wyjazd do Rzymu przy okazji…

06.11.2024

Kuchnia koreańska ma coraz to więcej fanów

Czy jest tak, że za sprawą…

21.10.2024

Zamów świąteczny event w grudniu

Grzane wino i zapach pierników -…

30.09.2024

Wracają wieczory degustacyjne z winem w Przystanku11

Postanowiliśmy wrócić z tematem wina. Nasze…

01.07.2024

Kuchnia tajska - nadal najbardziej popularna

Od 7 lat niezmiennie najczęściej wybierana…

10.05.2024

School of wok w Londynie

W Londynie nie mogliśmy ominąć tego…

01.05.2024

Szkoła gotowania w Mediolanie

W marcu odwiedziliśmy La Scuola de…

19.04.2024

Kuchnia francuska

Kuchnia francuska to jedna z najbardziej…

02.09.2023

The cook’s place w Malton

Mała miejscowość obok Yorku

14.08.2023

Kuchnia roślina - warsztaty z Wegan Nerd

W ostatnich latach kuchnia roślinna…

14.05.2023

Steki są dla każdego

Kto kocha jeść mięso?

09.10.2022

Gordon Ramsay Academy

Znany kucharz otwiera swoją szkołę gotowania 

27.07.2022