Gieno Mientkiewicz - foto

Gieno Mientkiewicz

Kucharz z wykształcenia, smakosz z wyboru. Serowy ekspert.
Zdefiniował „sery zagrodowe” i wytrwale je promuje. Prowadził program „Przez dziurkę od sera” w Kuchni+. Przed laty menadżer Roberta Makłowicza. Realizuje serowe warsztaty i degustacje. Współtworzył Festiwali w Grucznie i Sandomierzu. Doradca serowy topowych kucharzy. Nie umie tańczyć …ale tańczy. Mawia o sobie żartobliwie - SERebryta.

Prowadzi warsztaty:

Pozostałe warsztaty

Kuchnia koreańska

Zapraszamy Cię na koreańską ucztę. 

Najpierw ugotujemy jedno z…

Kuchnia włoska pt. Kulinarny rejs po…

Zapraszamy na wyjątkowe warsztaty kulinarne, podczas których pod…

Pieczywo na naturalnym zakwasie

Na warsztacie odkryjemy przed Wami tajniki dobrego chleba…

Kuchnia Maroka

Marokańskie specjały wspaniale odzwierciedlają ogromne bogactwo kulturowe i…