Warsztaty zero waste



Data: 13.02.2023 godz. 17:00


Czas trwania: 4 h


Wolne miejsca: 14


Cena: 280 zł    cena zawiera →


Menu:

Pierożki z buraka z domową granolą
Włoska zupa minestrone
Najlepsza "odpadkowa" zapiekanka pasterska
Aromatyczna bajaderka w belgijskiej czekoladzie


INFORMACJE SZCZEGÓŁOWE:
Zapisy: kontakt@przystanek11.pl
Po wysłaniu zgłoszenia na powyższy adres mailowy nastąpi mailowe potwierdzenie uczestnictwa, w którym zostaną przesłane informacje o koniecznej wpłacie za udział.

W Polsce marnuje się 5 mln ton jedzenia. Głównym tego powodem jest nieumiejętność planowania i robienie zakupów w chaotyczny sposób.

Agnieszka pokaże Ci jak wprowadzić zasadę „zero waste” do Twojej kuchni. Doradzi jak zaplanować zakupy, co kupować i gdzie przechowywać żywność. Poznasz zasady i sposoby na mrożenie. Odkryjesz sekrety minimalizowania odpadków w kuchni i standardy ich kulinarnego recyklingu.





Prowadzący:
Agnieszka Jasińska

Kucharz i trener w gastronomii. Uczy zawodowców oraz amatorów jak gotować inaczej i ciekawiej.

 

Finalistka Hell`s Kitchen Polska. Skończyła międzynarodowe kursy kulinarny min. we Włoszech w ICI (Italina Culinary Institute) oraz liczne kursy w Polsce. Prowadzi warsztaty kulinarne oraz pokazy gotowania na terenie całej Polski. Zajmuje się fotografią kulinarną i współpracuje z magazynami o tematyce kulinarno-podróżniczej. Wydała samodzielnie swoją autorską książkę…

więcej ►