1. zapiekane bakłażany -torinno de melanzane
2. risotto con asparagi- risotto szafranowe ze szparagami
3. pasta fresca- tagliatelle carbonara
4. tiramisu
5. panna cotta
INFORMACJE SZCZEGÓŁOWE:
Zapisy: kontakt@przystanek11.pl
Po wysłaniu zgłoszenia na powyższy adres mailowy nastąpi mailowe potwierdzenie uczestnictwa, w którym zostaną przesłane informacje o koniecznej wpłacie za udział.
Kuchnia włoska to jedna z najbardziej aromatycznych kuchni świata, mająca historię równie długą i wspaniałą, jak sam kraj. Pachnąca bazylią i słodkimi pomidorami, czaruje smakiem i zachwyca wyglądem. Czerpiąc z tak bogatego źródła, pragniemy zaprosić Was do wspólnej zabawy. Pod czujnym okiem Agnieszki, przygotujecie własnoręcznie domowy włoski makaron oraz inne tradycyjne dania kuchni włoskiej. A na koniec przygotujecie wyśmienite 2 desery!
Będzie radośnie, kolorowo, a przede wszystkim smacznie!
Kucharz i trener w gastronomii. Uczy zawodowców oraz amatorów jak gotować inaczej i ciekawiej.
Finalistka Hell`s Kitchen Polska. Skończyła międzynarodowe kursy kulinarny min. we Włoszech w ICI (Italina Culinary Institute) oraz liczne kursy w Polsce. Prowadzi warsztaty kulinarne oraz pokazy gotowania na terenie całej Polski. Zajmuje się fotografią kulinarną i współpracuje z magazynami o tematyce kulinarno-podróżniczej. Wydała samodzielnie swoją autorską książkę…