Zakwas żytni na chleb (uczestnicy otrzymają porcje zakwasu do domu
Chleb żytni na zakwasie
Chleb pszenno-żytni na zakwasie
Chleb z ziemniakami na drożdżach
Ekspresowe bułeczki drożdżowe
Chałka
Masło czosnkowo pietruszkowe
Pasztet z kurzych wątróbek z konfiturą z czerwonej cebuli
Pasta z czerwonej fasoli z suszonymi pomidorami
INFORMACJE SZCZEGÓŁOWE:
Zapisy: kontakt@przystanek11.pl
Po wysłaniu zgłoszenia na powyższy adres mailowy nastąpi mailowe potwierdzenie uczestnictwa, w którym zostaną przesłane informacje o koniecznej wpłacie za udział.
Każdy ma swoje własne wyobrażenie na temat idealnego pieczywa. Dla jednych będzie to lekko kwaskowaty razowiec na zakwasie, dla innych delikatne i puszyste bułki pszenne. Pieczywo to najbardziej popularny produkt w naszej diecie. Podczas naszych warsztatów przekonasz się, że najlepsze i najzdrowsze pieczywo jesteś w stanie przygotować własnoręcznie we własnym domu. Nauczymy cię krok po kroku jak cieszyć się zapachem domowego chleba (i nie tylko) w swoim domu.
Blogerka kulinarna, pasjonatka dobrego jedzenia, podróży i fotografii. Uzależniona od pieczenia chleba na zakwasie. Autorka książek "Wegańskie smarowidła na domowym pieczywie" i "Sałatki i surówki. Zdrowo zamieszane". W swojej kuchni łączy tradycję z nowoczesnością. Lubi eksperymentować z lokalnymi, sezonowymi produktami. Uwielbia gotować, a jeszcze bardziej karmić. Swoje poczynania w kuchni dokumentuje na Smakowitym Blogu Kulinarnym (qchennewariacje.blogspot.com). Ceni kuchnię, która…