1.Sauce vierge
2.Sauce beurre blanc w towarzystwie łososia
3.Sauce bisque
4.Sauce bernaise w towarzystwie steka wołowego
5.Vinaigrette à l’olive noire
6.Aioli w towarzystwie sałatki nicejskiej i grzanek
7.Sauce sabayone cafe canelle w towarzystwie gruszek w winnym syropie.
INFORMACJE SZCZEGÓŁOWE:
Zapisy: kontakt@przystanek11.pl
Po wysłaniu zgłoszenia na powyższy adres mailowy nastąpi mailowe potwierdzenie uczestnictwa, w którym zostaną przesłane informacje o koniecznej wpłacie za udział.
Czas przejść do konkretów i to co Ania lubi najbardziej ! Kuchnia francuska i jej tradycyjne sosy !
Znakomita większość francuskich potraw jest przygotowywana z sosami lub tzw jus.
Sosy nadają i wzmacniają smak lub łączą smaki różnych potraw na tym samym daniu.
Przekonasz się, że sosy są nieuniknione we francuskiej kuchni !
Na warsztatach oprócz tradycyjnych sosów francuskich przygotujemy świeżego łososia, nauczymy się odpowiednio wysmażyć steki a wszystko to zwieńczymy
pysznym deserem, ktory na pewno Cie zaskoczy.
Finalistka V edycji MASTERCHEF.
Żona, córka, mama dwójki wspaniałych dzieciaczków. Kobieta pracująca, która żadnej pracy się nie boi. Gotuje z pasji dla pasji i z pasją od najmłodszych lat. Miłośniczka kuchni włoskiej, francuskiej i południowo-amerykańskiej.
Właścicielka bloga przestrzenkavy na którym dzieli się swoimi wariacjami kuchennym. Dzieciństwo spędziła w podróży między Śląskiem i Podhalem, dlatego jest temperamentna i uparta, że hej. Te…