Jajko po benedyktyńsku z espumą cytrynową
Jajka zapiekane w sosie pomidorowym
Kanapka Croque Madame - tost francuski z beszamelem
Bostock- pieczona brioszka w migdałach w sosie pomarańczowym
Zapraszamy na wyjątkowe warsztaty kulinarne, podczas których odkryjesz tajniki przygotowania niezapomnianego śniadania! Pokażemy krok po kroku jak przygotować tradycyjne jajko po benedyktyńsku z delikatną espumą cytrynową, która rozpływa się w ustach. Poznasz również sekret przyrządzenia jajek zapiekanych w aromatycznym sosie pomidorowym, które wzbudzą zmysły i rozgrzeją serca.
Nie zabraknie także kanapki Croque Madame - eleganckiego tosta z beszamelem, który jest prawdziwą ucztą dla podniebienia. Na deser serwujemy Bostocka - złocistą brioszkę w migdałach, zanurzoną w rozkosznym sosie pomarańczowym.
Dołączcie do naszych warsztatów i pozwólcie się zainspirować eleganckim śniadaniem!
INFORMACJE SZCZEGÓŁOWE:
Zapisy: kontakt@przystanek11.pl
Po wysłaniu zgłoszenia na powyższy adres mailowy nastąpi mailowe potwierdzenie uczestnictwa, w którym zostaną przesłane informacje o koniecznej wpłacie za udział.
Kucharz i trener w gastronomii. Uczy zawodowców oraz amatorów jak gotować inaczej i ciekawiej. Finalistka Hell`s Kitchen Polska. Skończyła międzynarodowe kursy kulinarny min. we Włoszech w ICI (Italina Culinary Institute) oraz liczne kursy w Polsce. Prowadzi warsztaty kulinarne oraz pokazy gotowania na terenie całej Polski. Zajmuje się fotografią kulinarną i współpracuje z magazynami o tematyce kulinarno-podróżniczej. Wydała samodzielnie swoją autorską książkę… więcej ►
Tradycyjnie spotykamy się w grudniu na rodzinnych warsztatach…
Beza migdałowa i rozpływające się w ustach kremowe…
Michał Kopeć, międzynarodowy sędzia piwny BJCP, zaprasza na…
Sezonowanie wołowiny … Brzmi tajemniczo? No tak. Do…