mini hamburgery po włosku
kanapki z galaretką buraczaną
ptysie z kremem krewetkowym
wytrawne tartaletki z gruszką i gorgonzolą
Wytrawne przystawki lub finger foody. Tak nazywają się drobne poczęstunki, które zwykle serwuje się na przyjęciach, imprezach, bankietach czy cateringach.
Są pyszne, ale muszą zawsze wyglądać WOW i dlatego właśnie zapraszamy Was na ten warsztat. Pod czujnym okiem Agnieszki nauczycie się przygotowywać i dekorować te małe kulinarne porcje, tak by wyglądały jak bogata uczta u króla!
Zdradzimy tajniki domowych małych bułeczek włoskich oraz cudnie kremowych francuskich ptyśków. Pokażemy jak zrobić aksamitne kremy i musy oraz udowodnimy, że galaretki również mogą być wytrawne!
INFORMACJE SZCZEGÓŁOWE:
Zapisy: kontakt@przystanek11.pl
Po wysłaniu zgłoszenia na powyższy adres mailowy nastąpi mailowe potwierdzenie uczestnictwa, w którym zostaną przesłane informacje o koniecznej wpłacie za udział.
Kucharz i trener w gastronomii. Uczy zawodowców oraz amatorów jak gotować inaczej i ciekawiej. Finalistka Hell`s Kitchen Polska. Skończyła międzynarodowe kursy kulinarny min. we Włoszech w ICI (Italina Culinary Institute) oraz liczne kursy w Polsce. Prowadzi warsztaty kulinarne oraz pokazy gotowania na terenie całej Polski. Zajmuje się fotografią kulinarną i współpracuje z magazynami o tematyce kulinarno-podróżniczej. Wydała samodzielnie swoją autorską książkę… więcej ►