Kuchnia włoska - nowe przepisy



Data: 29.04.2021 godz. 17:00


Czas trwania: 4h


Wolne miejsca: 2


Cena: 240 zł    cena zawiera →


Menu:

Piadina z karmelizowaną gruszką

Toskańska zupa aquacotta

Tagliatelle con salsiccia

Tiramisu


INFORMACJE SZCZEGÓŁOWE:
Zapisy: kontakt@przystanek11.pl
Po wysłaniu zgłoszenia na powyższy adres mailowy nastąpi mailowe potwierdzenie uczestnictwa, w którym zostaną przesłane informacje o koniecznej wpłacie za udział.

Ponownie zapraszamy do nas wielbicieli kuchni włoskiej. Jak wiadomo kuchnia włoska to jedna z najbardziej aromatycznych kuchni świata, która czaruje smakiem i zachwyca wyglądem oraz nigdy się nie nudzi!

Przygotujemy wspólnie ręcznie robiony makaron z najlepszym kalabryjskim sosem. Będzie również lunchowa pulchniutka piadina z karmelizowaną gruszką, a na zakończenie włoski król deserów - tiramisu.

Do zobaczenia w studiu!!





Prowadzący:
Agnieszka Jasińska

Kucharz i trener w gastronomii. Uczy zawodowców oraz amatorów jak gotować inaczej i ciekawiej.

 

Finalistka Hell`s Kitchen Polska. Skończyła międzynarodowe kursy kulinarny min. we Włoszech w ICI (Italina Culinary Institute) oraz liczne kursy w Polsce. Prowadzi warsztaty kulinarne oraz pokazy gotowania na terenie całej Polski. Zajmuje się fotografią kulinarną i współpracuje z magazynami o tematyce kulinarno-podróżniczej. Wydała samodzielnie swoją autorską książkę…

więcej ►