Piadina z karmelizowaną gruszką
Toskańska zupa aquacotta
Tagliatelle con salsiccia
Tiramisu
INFORMACJE SZCZEGÓŁOWE:
Zapisy: kontakt@przystanek11.pl
Po wysłaniu zgłoszenia na powyższy adres mailowy nastąpi mailowe potwierdzenie uczestnictwa, w którym zostaną przesłane informacje o koniecznej wpłacie za udział.
Ponownie zapraszamy do nas wielbicieli kuchni włoskiej. Jak wiadomo kuchnia włoska to jedna z najbardziej aromatycznych kuchni świata, która czaruje smakiem i zachwyca wyglądem oraz nigdy się nie nudzi!
Przygotujemy wspólnie ręcznie robiony makaron z najlepszym kalabryjskim sosem. Będzie również lunchowa pulchniutka piadina z karmelizowaną gruszką, a na zakończenie włoski król deserów - tiramisu.
Do zobaczenia w studiu!!
Kucharz i trener w gastronomii. Uczy zawodowców oraz amatorów jak gotować inaczej i ciekawiej.
Finalistka Hell`s Kitchen Polska. Skończyła międzynarodowe kursy kulinarny min. we Włoszech w ICI (Italina Culinary Institute) oraz liczne kursy w Polsce. Prowadzi warsztaty kulinarne oraz pokazy gotowania na terenie całej Polski. Zajmuje się fotografią kulinarną i współpracuje z magazynami o tematyce kulinarno-podróżniczej. Wydała samodzielnie swoją autorską książkę…