PAT NOR MAI FARANG- szparagi stir fry
GENG RORN WUN SEN- zupa z krewetkami, wieprzowiną i grzybami mun
GENG DTAENG BPET- czerwone curry z kaczką
KANOM JIN SAO NAHM- makaron z ananasem, krewetkami i bazylią cytrynową
KRONG KRANG NAAM KA-TI- słodkie, kolorowe muszelki w mleku kokosowym
INFORMACJE SZCZEGÓŁOWE:
Zapisy: kontakt@przystanek11.pl
Po wysłaniu zgłoszenia na powyższy adres mailowy nastąpi mailowe potwierdzenie uczestnictwa, w którym zostaną przesłane informacje o koniecznej wpłacie za udział.
Zapraszamy po nowości do naszej kuchni tajskiej!
Autorka blogów kuchniabezglutenowa i tajlandiaodkuchni, absolwentka Akademii Kulinarnej w Bangkoku, pasjonatka kuchni Słowian, trenerka kulinarna. Zwiedza świat przez pryzmat kulinarnych okularów, a z każdego zakątka przywozi przepisy i inspiracje.