Jesienne zupy



Data: 28.11.2019 godz. 17:00


Czas trwania: 3-4 h


Wolne miejsca: 0


Cena: 170 zł    cena zawiera →


Menu:

Wietnamski rosół PHO

Marokańska HARIRA

Bliskowschodni kapuśniak z kuminem

Pomidorowa z pieczonymi warzywami

Korzenna marchewkowa z pistacjami


INFORMACJE SZCZEGÓŁOWE:
Zapisy: kontakt@przystanek11.pl
Po wysłaniu zgłoszenia na powyższy adres mailowy nastąpi mailowe potwierdzenie uczestnictwa, w którym zostaną przesłane informacje o koniecznej wpłacie za udział.

Jesień to czas infekcji i przeziębień, dlatego z myślą o Was przygotowaliśmy ten warsztat!

Pokażemy Wam jak walczyć z wirusami za pomocą przypraw i ziół.

Przygotujecie zupy z innych kontynentów, które pokochał cały świat. Wietnamska pho zaskoczy Was cudownymi aromatami, marokańska harira przeniesie Nas w świat bajek tysiąca i jednej nocy, a bliskowschodni kapuśniak rozgrzeje każdego zmarzlucha. Udowodnimy Wam również, że pomidorowa może smakować inaczej, a z marchewki wyczarować można pomarańczową pyszność!





Prowadzący:
Agnieszka Jasińska

Kucharz i trener w gastronomii. Uczy zawodowców oraz amatorów jak gotować inaczej i ciekawiej.

 

Finalistka Hell`s Kitchen Polska. Skończyła międzynarodowe kursy kulinarny min. we Włoszech w ICI (Italina Culinary Institute) oraz liczne kursy w Polsce. Prowadzi warsztaty kulinarne oraz pokazy gotowania na terenie całej Polski. Zajmuje się fotografią kulinarną i współpracuje z magazynami o tematyce kulinarno-podróżniczej. Wydała samodzielnie swoją autorską książkę…

więcej ►