☆ Pierogi ruskie z cebulką
☆ Pierogi z truskawkami
☆ Pierogi z białym serem na słodko
☆ Pierogi ze szpinakiem i fetą
INFORMACJE SZCZEGÓŁOWE:
Zapisy: kontakt@przystanek11.pl
Po wysłaniu zgłoszenia na powyższy adres mailowy nastąpi mailowe potwierdzenie uczestnictwa, w którym zostaną przesłane informacje o koniecznej wpłacie za udział.
Można je zrobić na wiele sposobów! Z dowolnym nadzieniem, na słodko lub wytrawnie. Na obiad, deser lub na kolację. Przed nami 5 rodzajów pierogów, które zna i lubi każdy. Klasyczne ruskie, tradycyjne z owocami, a może wykwintne szpinakowe - które lubisz najbardziej?
Zapraszamy na pierogowy warsztat!
Fotograf i stylistka kulinarna. Od 2015 r. blogerka, która dzieli się ze swoimi czytelnikami sprawdzonymi przepisami i tajnikami cukiernictwa. To właśnie cukiernictwo jest jej ogromną pasją i przysłowiowym „konikiem”. Na swoim koncie ma już własną książkę kucharską, liczne ebooki i współprace z wieloma znanymi markami. Wczesne pobudki, mocny trening i smaczne jedzenie to zdecydowanie jej przepis na udany dzień 😊.