Zero waste - nie marnuj jedzenia



Data: 28.02.2018 godz. 17:00


Czas trwania: 3-4 h


Wolne miejsca: 12


Cena: 160 zł    cena zawiera →


Menu:

- ogórkowe smarowidło

- pasta z liści rzodkiewki

- warzywne “schabowe”

- proziaki z kalafiorowym kremem z głąba, z duszonymi liśćmi kalafiorowymi

- bread pudding z czerstwego pieczywa na słodko


INFORMACJE SZCZEGÓŁOWE:
Zapisy: kontakt@przystanek11.pl
Po wysłaniu zgłoszenia na powyższy adres mailowy nastąpi mailowe potwierdzenie uczestnictwa, w którym zostaną przesłane informacje o koniecznej wpłacie za udział.

Profesjonalne warsztaty kulinarne podczas których dowiecie się ciekawostek związanych z kuchnią “zero waste”. Kreatywność w podejściu do projektowania jadłospisu, racjonalizacja w kuchni, gospodarowanie żywnością tak, żeby jak najmniej się marnowało - tego właśnie będziecie mogli się nauczyć podczas zajęć. Wszystko przez wspólne przygotowanie przepysznych dań z oryginalnych, autorskich przepisów prowadzącej.





Prowadzący:
Ewelina Brodnicka

Dziennikarka, blogerka, podróżnik, smakosz, kucharz entertainer, gotuje z zawodu i zamiłowania, pisze o tym i uczy innych dobrego smaku w kuchni. Zajmuje się prowadzeniem profesjonalnych wydarzeń live cooking i cooking show gotując podczas eventów czy na galeryjnych scenach m.in. z Ewą Wachowicz, Pascalem Brodnickim, Mateuszem Gesslerem, Mikołajem Krawczykiem, Ewą Lubert, czy Zosią Ślotałą. Szkoliła się u autorki Jadłonomii Marty Dymek… więcej ►