Warsztaty cukiernicze - ciasto francuskie



Data: 03.10.2017 godz. 16:30


Czas trwania: 3-4 h


Wolne miejsca: 11


Cena: 240 zł    cena zawiera →


Menu:

Grillowane panini, pomidor, mozzarella, pesto

Napoleonka z kremem waniliowym

Tarteletki z kremem z czarnej porzeczki gruszką

Mille-feuille z kremem czekoladowym i rokitnikiem


INFORMACJE SZCZEGÓŁOWE:
Zapisy: kontakt@przystanek11.pl
Po wysłaniu zgłoszenia na powyższy adres mailowy nastąpi mailowe potwierdzenie uczestnictwa, w którym zostaną przesłane informacje o koniecznej wpłacie za udział.

Już na początku października zapraszamy na warsztaty cukiernicze , w czasie których uczestnicy nauczą się jak przygotować dwa rodzaje ciasta francuskiego : ciasto francuskie dwrócone oraz ciasto francuskie ekspresowe .





Prowadzący:
Thierry Ayel

Szef Kuchni i Cukiernictwa, doświadczenie zdobywał w ekskluzywnych restauracjach Francji i Szwajcarii. Od ponad 10 lat mieszka i pracuje w Polsce, szkoląc zarówno amatorów jak i profesjonalistów oraz uczestnicząc w pracach jury podczas konkursów kulinarnych i cukierniczych o zasięgu krajowym i międzynarodowym. Wielki miłośnik cukiernictwa - poznawanie i odkrywanie nowych smaków i trendów to jego pasja. Przekłada się ona na… więcej ►