Bigos staropolski z dziczyzną, suszonymi śliwkami i suszonymi grzybami
Barszcz na prawdziwym zakwasie
INFORMACJE SZCZEGÓŁOWE:
Zapisy: kontakt@przystanek11.pl
Po wysłaniu zgłoszenia na powyższy adres mailowy nastąpi mailowe potwierdzenie uczestnictwa, w którym zostaną przesłane informacje o koniecznej wpłacie za udział.
Dołączamy do wyjątkowej inicjatywy, jaką jest Sylwester z Ubogimi 2017/2018 w Katowicach - sylwestrowe spotkanie dla 200 osób bezdomnych i ubogich organizowane przy udziale 150 wolontariuszy!
Weź udział w naszym warsztacie i pod okiem wyjątkowego prowadzącego MATEUSZA KRĘCINY - uczestnika programu TOP CHEF Polska, szefa
restauracji Strefa 321, przygotuj prawdziwy staropolski bigos dla gości inicjatywy Sylwester z Ubogimi w Katowicach (sylwesterzubogimi.pl)!
Podczas warsztatu również KAROLINA ŻMIJEWSKA - nasza trenerka kulinarna, blogerka - na tę samą imprezę przygotuje barszcz na prawdziwym zakwasie.
Pieniądze pozyskane ze sprzedaży wejściówek zostaną w całości przeznaczone na zakup składników do naszych potraw, a ewentualna reszta zostanie przekazana na cel organizacji Sylwestra z Ubogimi.
Zrób pod koniec roku coś dobrego dla innych, a przy okazji naucz się od najlepszych jak przygotować tradycyjne potrawy, które być może powtórzysz na sylwestrowym przyjęciu!