Wakacyjne spotkania kulinarne dla dzieci 7-12 lat



Data: 16.07.2018 godz. 8:30


Czas trwania: 3 h


Wolne miejsca: 14


Cena: 350 zł    cena zawiera →


Menu:

​16.07 Pyszne śniadania - Pancakes - USA, Omlet - Francja, Huevos rancheros - Meksyk

17.07 Włoskie pasty i sosy - Pasta fresca:spaghetti, ravioli, farfalle, linguine, sos carbonara,

18.07 Pierogi świata - Chinkali - Gruzja, Ruskie - Polska, Dim sun - Chiny

19.07 Pizza, sosy i dodatki - Ciasto na pizzę, Pesto, Sosy - beszamelowy i pomidorowy

20.07 Desery świata - Red velvet cupcake - USA, Tarte de citron - France, Melcocha de Chocolate - Kolumbia


INFORMACJE SZCZEGÓŁOWE:
Zapisy: kontakt@przystanek11.pl
Po wysłaniu zgłoszenia na powyższy adres mailowy nastąpi mailowe potwierdzenie uczestnictwa, w którym zostaną przesłane informacje o koniecznej wpłacie za udział.

​Zapraszamy wszystkie dzieci do studia kulinarnego Przystanek11 w Zabrzu na tydzień gotowania. Od dnia 16 lipca, do 20 lipca w godz. 8.30-11.30 będziemy gotować różne potrawy świata.

Zapisz się już dziś. Zapisy trwają do końca czerwca. Warsztaty odbędą się wyłącznie wtedy, gdy zbierze się minimum 10 dzieci!





Prowadzący:
Anna Kawa-Kułyk

Finalistka V edycji MASTERCHEF.

Żona, córka, mama dwójki wspaniałych dzieciaczków. Kobieta pracująca, która żadnej pracy się nie boi. Gotuje z pasji dla pasji i z pasją od najmłodszych lat. Miłośniczka kuchni francuskiej, regionalnej i południowo-amerykańskiej.

Właścicielka bloga przestrzenkavy na którym dzieli się swoimi wariacjami kuchennym. Dzieciństwo spędziła w podróży między Śląskiem i Podhalem, dlatego jest temperamentna i… więcej ►